BPG-15 Lockpick Gun
-29%

BPG-15 Lockpick Gun

 69,95  49,95

check  Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis.
check  Dag en nacht klantenservice.
check  Gratis verzending vanaf 20,-
 

Op voorraad


 
    betalingsmethode
 • Beschrijving
 • Beoordelingen (8)

Beschrijving

Dit is de beste kwaliteit lockpick gun die ik ooit ben tegen gekomen. Werkt zonder batterijen en komt met meerdere lockpick opzetstukjes. Dit model is specifiek gemaakt voor Nederlandse sloten omdat de lockpick hier naar beneden tikt in plaats van naar boven (Model BPG-15). Dit werkt een stuk gemakkelijker.

8 reviews for BPG-15 Lockpick Gun

 1. 4 van 5

  inderdaad de volgende dag binnen, en nu maar oefenen

 2. 5 van 5

  Goed stevig apparaat, werkt beter dan ik dacht. Ik heb nog wel wat oefening nodig want ik kreeg mijn eigen deurslot er niet mee open.

 3. 5 van 5

  Dit kleine gereedschapje werkt perfect! Een paar youtube video’s bekeken en 30 klikken later kreeg ik mijn eerste hangsloten en cilindersloten rondom het huis open.

  Van wat ik heb gelezen is dit type het model dat het meest verkocht wordt in Nederland omdat het een downwards versie is. Erg handig omdat er geen batterijen of oplader bij nodig zijn. Ik heb totaal geen ervaring met lockpicking maar kreeg hiermee toch al binnen 23 min mijn eerste sloten open.

 4. 4 van 5

  Goed gemaakt, het lukt mij nog niet helemaal maar ik ben aan het oefenen. Er zitten geen instructies bij dit artikel dus ik adviseer om zeker goed onderzoek te doen op het internet of een boek te zoeken over dit onderwerp.

 5. 5 van 5

  Ik heb verschillende lockpick guns gebruikt maar deze is zeker weten de beste. De andere waren van goedkope kwaliteit maar deze voelt echt stevig en degelijk in de hand. Ik had beter het geld van de goedkopere lockpicks kunnen bewaren voor deze want deze werkt ten minste.

 6. 4 van 5

  Artikel was snel binnen alleen de lockpickgun werkte niet goed op mijn sloten zoals ik hem binnenkreeg. Ik moest echt nog het toestel aanpassen en de draaiknop aanpassen om een hangslot te kunnen openen.

  Maar zeker leuk speelgoed!

 7. 5 van 5

  Snelle levering en netjes verpakt, het kwam aan in een bubbel enveloppe met een warranty van de fabrikant. Ik kreeg de stevige deur van mijn broers schuur binnen enkele minuten open waar ik eigenlijk best wel van schrok.

 8. 4 van 5

  Geweldig artikel maar heeft me wel even laten schrikken. Ik kreeg mijn eigen cilinderslot binnen een een minuut open terwijl ik nog nooit iets van lockpicking eerder heb gedaan.


Een beoordeling toevoegen