Losse Lockpicks

Bekijk Filters

Waarom is het kiezen van de juiste lockpick belangrijk?

De juiste lockpick kiezen is cruciaal omdat elk slot uniek is en een specifieke benadering vereist. Sommige lockpicks zijn beter geschikt voor bepaalde slotmechanismen dan andere. Door de juiste tool te gebruiken, vergroot je je kans op succes en voorkom je schade aan het slot of je gereedschap.

Hoe kan ik Lockpicking leren?

We hebben een uitegebreide gids gemaakt met afbeeldingen en video’s over hoe jij lockpicking het beste kunt leren. Met behulp van een oefenslot en een goede motivatie kan jij de eerste dag al jouw slot openen zonder sleutel. Wij leggen het je uit in ons blog over hoe open ik mijn eerste slot?

Voor wie is jullie collectie lockpicks bedoeld?

Onze collectie is samengesteld zodat iedereen, ongeacht hun budget, lockpicks kan bestellen. Of je nu een beginner of een ervaren lockpicker bent, je vindt wat je zoekt.

Wat kan ik allemaal vinden in jullie assortiment?

Je kunt bij ons terecht voor lockpicks, tension wrenches en individuele MAX picks. Of je nu op zoek bent naar een Sparrows Worm Rake, andere Bogota-stijl Rakes, lockpicks met metalen handvatten of Duitse SSDeV Hooks, we hebben het allemaal.

Hoe kan ik mijn lockpick set compleet maken?

Naast lockpicks bieden we ook accessoires aan om je set compleet te maken. Denk hierbij aan losse handvatten, een lockpick etui of een sleutel extractor. Zo kun je jouw lockpicks personaliseren en beschermen.

Waarom hebben professionele slotenmakers een breed assortiment aan lockpicks nodig?

Hoe uitgebreider de verzameling lock picks, hoe eenvoudiger het wordt om sloten te openen, zelfs die waarvan de sleutels verloren zijn gegaan.

Wat voor soort lockpicks kan ik vinden in jullie assortiment?

Ons aanbod omvat een verscheidenheid aan picks zoals hook picks, rake picks, diamond picks, ball picks, en tension wrenches. Daarnaast vind je bij ons ook lockpick guns, bypass tools zoals knives en decoders, tubular lock picks, wafer picks, comb picks, en Disc Detainer Picks (DDP).

Welke merken lockpicks bieden jullie aan?

We zijn trots op onze collectie van toonaangevende producenten zoals Sparrows, Multipick, Law Lock Tools, en SouthOrd. Dit garandeert lockpicks van de hoogste kwaliteit die een flinke stoot kunnen verdragen.

Wat gebeurt er als ik een lockpick breek?

Geen zorgen, een gebroken lockpick kun je snel en voordelig vervangen door een nieuwe te kiezen uit onze collectie van hoogwaardige merken.

Gelukkig hoef je niet veel geld uit te geven als het tijd is voor een vervanging. Het is slim om precies te weten welke pick je nodig hebt, zodat je kunt besparen.

Waar kan ik losse picks kopen?

Bij LockpickWebwinkel bieden we losse picks aan. Dit is een voordelige manier om je set aan te vullen of te herstellen.

Kan ik nieuwe ontwerpen uitproberen?

Ja, zeker. Wij geven je de kans om nieuwe ontwerpen te proberen zoals een TOK tension wrench, Bogota of Worm Rake. Dit is een geweldige manier om te experimenteren.

Wat als ik verschillende merken of diktes wil testen?

Je kunt bij ons verschillende merken of diktes testen om te zien wat het beste werkt voor jou.

Hoe is de kwaliteit van de lockpicks?

Onze gereedschappen zijn gemaakt van verenstaal of RVS en zijn met grote zorg afgewerkt. Ze zijn afgebraamd, afgerond en gepolijst tot in de perfectie.

Waarom zou ik bij LockpickWebwinkel kopen?

Wij bieden een selectie van hoge kwaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat je het beste gereedschap op de markt krijgt. Bovendien zijn we al jarenlang een toonaangevende winkel in de lockpicking markt. Duizenden klanten waren je al voor en hebben online hun beoordeling over ons gegeven, bekijk ze hier.

Is er een assortiment voor beginners?

Ja, We bieden een uitgebreide keuze om lockpicking mee te beginnen, speciaal voor beginners. Deze collectie bevat goedkope sets met de essentiële lockpicks. Er zijn ook sets met al wat oefensloten inbegrepen, zodat je gelijk aan de slag kunt met lockpicken!

Wat is de beste lockpick voor een beginner?

Voor beginners is een eenvoudige Hook Pick vaak de beste keuze omdat het je in staat stelt de basis van Single Pin Picking (SPP) te leren, wat een fundamentele vaardigheid is in lockpicking. Een kleine set die ook een paar Rake Picks en een tension wrench bevat, kan ook een goede start zijn om verschillende technieken te verkennen.

Hoeveel moet ik uitgeven aan mijn eerste lockpick?

Je hoeft niet veel geld uit te geven om te beginnen met lockpicking. Een basisset van goede kwaliteit is verkrijgbaar voor ongeveer €20 tot €30. Dit is een kleine investering om te ontdekken of lockpicking iets voor jou is.

Zijn er legale overwegingen bij het kopen van lockpicks in Nederland?

Ja, in Nederland mag je lockpicks bezitten en gebruiken, maar met de voorwaarde dat je ze niet gebruikt om zonder toestemming sloten te openen. Het is belangrijk om je altijd bewust te zijn van de lokale wetgeving en deze te respecteren.

Wat wordt bedoeld met Losse Lockpicks?

Met “Losse Lockpicks” bedoelen we individuele lockpick tools die niet als onderdeel van een set worden verkocht. Dit stelt je in staat om je eigen, op maat gemaakte set samen te stellen gebaseerd op de specifieke behoeften en voorkeuren die je hebt. Het kiezen van losse lockpicks is vooral handig voor beginners die willen experimenteren met verschillende soorten picks.

Wat zijn Rake Picks en waarvoor worden ze gebruikt?

Rake Picks zijn ontworpen om meerdere pinnen in een slot tegelijkertijd te manipuleren. Ze worden vaak gebruikt in een snelle, schrobbende beweging. Deze techniek, bekend als ‘raking’, is effectief voor het openen van minder complexe sloten en is een goede startmethode voor beginners.

Wat zijn Hook Picks en hun toepassing in Single Pin Picking (SPP)?

Hook Picks hebben een gebogen of gehoekte punt die gebruikt wordt om individuele pinnen binnen een slot te manipuleren. Ze zijn essentieel voor Single Pin Picking (SPP), een methode waarbij elke pin afzonderlijk wordt gezet tot het slot opent. Deze techniek vereist meer vaardigheid en geduld maar biedt meer precisie en controle.

Diamond Picks zowel voor raken als SPP

Diamond Picks hebben een diamantvormige punt, waardoor ze geschikt zijn voor zowel raking als Single Pin Picking. Hun veelzijdigheid maakt ze populair bij zowel beginners als gevorderden. Deze picks bieden een goede balans tussen de snelle toegankelijkheid van raking en de precisie van SPP.

Ball Picks voor wafer locks in auto sloten

Ball Picks hebben een ronde punt en zijn speciaal ontworpen voor het openen van wafer locks, die vaak in auto’s en kasten worden gevonden. Deze picks manipuleren de wafers op een manier die vergelijkbaar is met hoe rake picks de pinnen in een pin tumbler slot bewegen.

Tension Wrenches: Het verschil tussen Top of Keyway (TOK) en Bottom of Keyway (BOK)

Tension Wrenches zijn onmisbaar in lockpicking en worden gebruikt om draaiende druk op het slot uit te oefenen terwijl je met de picks werkt. Er zijn twee hoofdtypen: Top of Keyway (TOK) en Bottom of Keyway (BOK). TOK-wrenches passen aan de bovenkant van het sleutelgat en bieden meer controle en ruimte voor het picken, terwijl BOK-wrenches aan de onderkant van het sleutelgat passen en vaak als beginnerstools worden beschouwd.

Lockpick Handvatten voor Comfort en Grip

Lockpick handvatten bieden comfort en betere grip tijdens het picken, wat cruciaal is voor nauwkeurige manipulatie en langere sessies. Ze kunnen helpen vermoeidheid te verminderen en de algemene ervaring te verbeteren, vooral voor beginners die de technieken nog onder de knie moeten krijgen.