Lockpick Guns

Bekijk Filters

Alles wat je moet weten over Lockpick Guns

Lockpick guns werden oorspronkelijk ontworpen voor wetshandhaving en hulpdiensten, omdat ze over het algemeen een snelle manier zijn om een slotmechanisme te passeren. Tegenwoordig worden ze gebruikt door professionele diensten die snelle, gemakkelijke toegang nodig hebben als aanvulling op een set voor het handmatig lockpicken van sloten. Lees verder om meer te weten te komen over elektrische lockpick guns, handmatige lockpick guns en de essentiële onderdelen zoals naalden.

Elektrische Lockpick Gun: Snel en Efficiënt

Elektrische lockpick guns zijn geweldig als je snel en efficiënt sloten wilt openen. Deze tools gebruiken een motorgestuurde pick die snel op en neer beweegt om de pinnen in het slot te manipuleren. Hier zijn een paar highlights van elektrische lockpick guns:

 • KLOM Electric Pick Gun: Betaalbaar en betrouwbaar. De picks zijn flexibel en breken zelden. De batterij gaat drie tot vier maanden mee voordat je hem moet opladen. Perfect voor beginners en budgetbewuste gebruikers.
 • Multipick Kronos: Duitse precisie en kracht. Deze premium pick gun opent zelfs de moeilijkste sloten snel. Wordt geleverd met verschillende picks en een oplaadbare batterij. Ideaal voor de serieuze hobbyist of professional.

Handmatige Lockpick Gun: Klassiek en Betrouwbaar

Handmatige lockpick guns, zoals de Brockhage BPG-15, zijn perfect voor degenen die de voorkeur geven aan een meer hands-on benadering. Deze tools vereisen wat meer vaardigheid en techniek, maar zijn zeer effectief en duurzaam.

 • Brockhage BPG-15: Gemaakt van hoogwaardig staal, deze pick gun is gebouwd om lang mee te gaan. Het is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met verschillende naalden en een spanningswrench. Perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Lockpick Gun Onderdelen: De Naalden

Een essentieel onderdeel van elke lockpick gun zijn de naalden. Deze kleine, maar cruciale onderdelen doen al het zware werk. Het is belangrijk om de juiste naalden voor je lockpick gun te hebben en ze goed te onderhouden.

 • Naalden: Verschillende lockpick guns gebruiken verschillende soorten naalden. Zorg ervoor dat je de juiste naalden voor jouw model hebt. Naalden moeten flexibel en duurzaam zijn, zodat ze niet snel breken. Het is ook handig om extra naalden bij de hand te hebben voor het geval ze wel breken.

Welke Lockpick Gun is voor Jou?

Bij het kiezen van de juiste lockpick gun, moet je rekening houden met je ervaring, budget en welke soorten sloten je wilt openen. Elektrische lockpick guns zijn geweldig voor snelle en efficiënte operaties, terwijl handmatige lockpick guns je meer controle en een klassiek gevoel geven.

 • Beginners: Ga voor een betaalbare optie zoals de KLOM Electric Pick Gun. Gemakkelijk in gebruik en betrouwbaar.
 • Gevorderden: De Brockhage BPG-15 biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid voor een redelijke prijs.
 • Professionals: De Multipick Kronos is de beste keuze voor degenen die het beste van het beste willen.

Multipick Kronos: Duitse Precisie en Kracht

De Multipick Kronos is een premium elektrische lockpick gun die bekend staat om zijn precisie en krachtige prestaties. Dit model is perfect voor professionele slotenmakers en serieuze hobbyisten.

 • Hoogwaardige Constructie: Gemaakt in Duitsland met eersteklas materialen, waardoor de Kronos duurzaam en betrouwbaar is.
 • Krachtige Motor: De krachtige motor zorgt ervoor dat zelfs de moeilijkste sloten snel en efficiënt worden geopend.
 • Inclusief Accessoires: Wordt geleverd met verschillende picks en een oplaadbare 18 650 lithium-ion batterij die meer dan een uur constant gebruik biedt na drie uur opladen.
 • Instelbare Slaghoogte: De slaghoogte van de pick kan worden aangepast voor verschillende sleutelgangen, wat zorgt voor veelzijdigheid en nauwkeurigheid.

De Multipick Kronos is de beste keuze voor wie op zoek is naar een topkwaliteit lockpick gun die consistent uitstekende resultaten levert.

Brockhage BPG-15: Betrouwbare Kwaliteit

De Brockhage BPG-15 is een mechanische lockpick gun die bekend staat om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit model is ideaal voor zowel beginners als gevorderden.

 • Solide Constructie: Gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor het bestand is tegen intensief gebruik.
 • Eenvoudig in Gebruik: Dankzij het intuïtieve ontwerp kunnen gebruikers snel leren hoe ze dit gereedschap moeten gebruiken.
 • Inclusief Accessoires: Wordt geleverd met verschillende pick naalden en een spanningswrench voor veelzijdig gebruik.
 • Handmatige Controle: Biedt meer controle en een klassiek gevoel voor degenen die de voorkeur geven aan een hands-on benadering van lockpicking.

De Brockhage BPG-15 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame lockpick gun.

KLOM Electric Pick Gun: Betaalbare Kwaliteit

De KLOM Electric Pick Gun is een van de meest betaalbare elektrische lockpick guns op de markt. Ondanks de lage prijs biedt dit model uitstekende prestaties en duurzaamheid.

 • Flexibele Picks: De picks zijn flexibel en breken zelden, wat bijdraagt aan de levensduur van het gereedschap.
 • Langdurige Batterijduur: De batterij gaat drie tot vier maanden mee voordat deze opnieuw moet worden opgeladen, wat zorgt voor langdurig gebruik zonder veel onderhoud.
 • Betaalbaarheid: Met een prijs van rond de $65 is dit een van de meest kostenefficiënte opties op de markt.
 • Gebruiksvriendelijk: Perfect voor beginners dankzij het eenvoudige en efficiënte ontwerp.

De KLOM Electric Pick Gun is ideaal voor beginners die een betaalbare, maar effectieve lockpick gun willen.