Oefenslot met Beveiligingspinnen
-20%

Oefenslot met Beveiligingspinnen

 49,95  39,95

check  Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis.
check  Dag en nacht klantenservice.
check  Gratis verzending vanaf 20,-
 

Op voorraad


 
    betalingsmethode
SKU: CPL5PLUS Categorie:
  • Waarderingen (3)

3 beoordelingen voor Oefenslot met Beveiligingspinnen

  1. 5 van 5

    Brockhage is altijd goed! Dit is een zeer degelijk slot van hoge kwaliteit en zeer geslaagd als transparant slot om mee te oefenen hoe je moet lockpicken.

  2. 5 van 5

    Geweldig dit als je opzoek bent naar iets om mee te oefenen. Voor de duidelijkheid, ik heb geen reden om te leren lock picken, behalve dat ik er enorm door gefascineerd van werd toen ik een jaar of tien was, en die fascinatie is nooit verdwenen. Met deze vaardigheid heb ik mezelf een aantal keer goed uit de penarie geholpen als ik mij weer eens een keer had opgesloten buitenshuis, hotelkamer, of mijn dossierkast op kantoor (die ik elke nacht op slot doe, zodat het er ook maar iets veiliger van wordt, hoewel ik dat bureau tientallen keren heb gelockpicked), In de meeste gevallen gebruikte ik gewoon een kleine schroevendraaier als tension wrench en een paperclip als mijn pick. Hoe dan ook, ik heb nog niet veel geluk gehad met de beveiligingsspinnen, maar ik kom er wel.

  3. 5 van 5

    Ik oefen met deze spullen en moet zeggen, ik ben er niet erg goed in. Maar het helpt zeker om een goed visueel beeld te krijgen en om te ‘voelen’ waar je moet zitten.

Waardering toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *