-39%

Tubular aanbieding

 114,80  69,95

Op voorraad


 
    betalingsmethode
SKU: TBLRDEAL Categorieën: , ,
  • Beschrijving

Beschrijving

Lockpick Webwinkel pakt uit met speciale aanbiedingen voor haar klanten. Deze aanbieding biedt en leert je alles over het openen van tubular/ radiaal sloten. Een tubular slot heeft in tegenstelling tot de meeste sloten de pinnen horizontaal zitten, dit maakt het lockpicken met een lockpick set iets lastiger.
Een tubular slot is voornamelijk terug te vinden in sloten voor motoren, maar ze worden ook gebruikt in kabelsloten, liften, brandkasten, verwijderbare paaltjes, verkoop- en gokautomaten, en vergelijkbare mechanismes.

Met het doorzichtige tubular slot kan je goed zien hoe de pinnen in het slot verplaatst moeten worden. De tubular lockpicks die je hierbij krijgt zijn uitermate geschikt om zeer eenvoudig een dergelijk slot te kunnen openen.

Met deze aanbieding leer je hoe veilig jouw spullen zijn als je ze opslaat in een kluisje met een dergelijk slot er op. Doordat deze sloten vaak in drie verschillende maten komen, ontvang je met deze aanbieding drie verschillende lockpicks. Ideaal voor als je veel met tubular/radiale sloten te maken hebt!

Wat ontvang je met deze aanbieding:

– een transparant tubular slot om mee te oefenen
– een 7 pin tubular lockpick 7.0 mm
– een 7 pin tubular lockpick 7.5 mm
– een 7 pin tubular lockpick 7.8 mm