Pippin Vijl (4-Cut) (Fine) Beste keuze!

 114,50

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

Bij impressioning worden vijlen gebruikt om de groeven in een sleutel na te maken en zo een werkende sleutel te maken. De vijl wordt gebruikt om de contouren van de inwendige sleutelbanen in het slot over te brengen op een blanco sleutel, waardoor de sleutel kan worden gevormd naar de exacte vorm van het slot. Vervolgens kan het slot kan worden geopend.

Als jij nog nooit een pippin-vijl in peervorm hebt gebruikt, dan is deze vijl een aangename verrassing voor je. Professionals kiezen deze vijlen niet voor niets als hun favoriete gereedschap. Het is moeilijk om tegenwoordig de pippin-vijlen van Grobet te vinden, maar wij hebben ze voor jou beschikbaar gemaakt. Na een uitgebreid onderzoek van andere vijlen ontdekten we dat deze niet de echte pippin-vijlen waren. Een van de vijlen had niet de juiste vorm en was waarschijnlijk niet van Zwitserse/Italiaanse kwaliteit. Onze pippin-vijlen zijn van de hoogste kwaliteit en we bieden ook de medium grove pippin-vijl met twee sneden aan.

Pippin-vijlen hebben een taps toelopende vorm in breedte en dikte om de groeven van een sleutel nauwkeurig te creëeren. Ze zijn speciaal gemaakt om openingen te maken waar jij denkt dat er een nodig is.

De precisievijlen van Grobet Swiss Pattern zijn de wereldstandaard voor kwaliteit en prestaties.

DRAAG ALTIJD OOG BESCHERMING BIJ HET GEBRUIK VAN PIPPIN-VIJLEN.

Extra informatie

Categorieën

Impressioning

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pippin Vijl (4-Cut) (Fine) Beste keuze!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *