Tension Wrench set Z-Bar

 14,95

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

Dit is een geweldige tension wrench set met spanners in een Z-Bar stijl. Als je deze set tension wrenches bezit, dan vraag je jezelf af waarom je het nog nooit eerder had gekocht.

Deze set met tension wrenches bevat veel verschillende maten, zodat je altijd alles bij de hand hebt van wat je nodig hebt. De set bevat grote, maar ook kleine tension wrenches.

Een kleine tension wrench is misschien iets minder praktisch tijdens het lockpicken, maar is daarentegen compact en gemakkelijk om mee te nemen. Zo kan je de kleine tension wrenches meedragen in je portemonnee.

Het merendeel van de tension wrenches zijn groot en daardoor erg handig in gebruik. Doordat de stelen extra lang zijn krijg je veel feedback doorgevoerd, zodat je goed kunt zien wat er met de cilinderkern gebeurt.

Deze set bevat ook twee fraaie tension wrenches die ontworpen zijn voor sloten met bijzondere sleutelgaten. Deze sleutelgaten zijn vrij zeldzaam, maar met deze tension wrenches kan je ook hier spanning opzetten.

Deze tension wrench set met 14 tension tools is voornamelijk ontworpen voor Dimple locks, maar werkt ook goed op andere stijlen van het stiftcilinderslot.

Extra informatie

Merk

Categorieën

Tension Wrench

Losse Lockpicks Soort

Tension wrench soort

Dimple Tension wrench

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tension Wrench set Z-Bar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *