SouthOrd MAX Long Sharp Rake met RVS handvat

 11,50

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

De SouthOrd MAX Long Sharp Rake is een lockpick die over het algemeen vooral voor Raking technieken wordt ingezet. De Long Sharp Rake heeft net als veel andere lockpicks een unieke vorm die in sommige situaties precies de uitkomst kan bieden. Veel lockpickers gebruiken eerst een raking techniek om alvast de meeste stiften naar de juiste positie te brengen. Daarna beginnen ze aan het verfijnde werk van Single Pin Picking. De Long Sharp Rake is dus een waardevolle lockpick om in je assortiment op te nemen en daarmee je mogelijkheden uit te breiden.

SouthOrd MAX lockpicks zijn speciale lockpicks die SouthOrd heeft ontworpen voor Europese sloten met een nauwe sleutel ingang. Om niet in te leveren op de sterkte van de lockpick zijn deze MAX lockpicks gemaakt van zeer hoge kwaliteit roestvrij staal. Het materiaal nummer voor het type roestvrij staal dat gebruikt wordt is: 1.4310. Dit soort staal wordt vaak gebruikt voor toepassingen die extra sterkte vereisen. Het is veel sterker dan normaal staal en heeft een minimale treksterkte van 270,000 PSI. Het materiaal waar standaard lockpicks van gemaakt worden heeft een minimale treksterkte van 185,000 PSI. Dit is dan ook de reden dat SouthOrd een levenslage garantie geeft op lockpicks uit de SouthOrd MAX series.

Deze MAX-01 lockpick is 0,635mm dik en voorzien van een RVS handvat met een een gladde afwerking waardoor deze erg fijn is om mee te werken. Het RVS handvat geeft een zeer goede feedback de afwerking ervan is een prachtig voorbeeld van de kwaliteit waar SouthOrd voor staat.

Extra informatie

Categorieën

Losse Lockpicks

Losse Lockpicks Soort

0 031 Dikte

Merk

Dikte

0.025"

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SouthOrd MAX Long Sharp Rake met RVS handvat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *