THE RENEGADE PRO SET – LLT

 199,50

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

THE RENEGADE PRO SET

De Renegade Pro lock pick set is een hoogwaardige set van 28 lockpicks met een dubbele maat van 0,5mm 0,6mm (0,019″ 0,023″). Het bevat LawLocks meest populaire  hook picks die oorspronkelijk zijn ontworpen door Tipene. Inclusief LawLocks bestsellers, zoals de 3-delige Tipene hookset, de Tipene Bijou en de hybride Nessie en Hogsnout. Daarnaast heeft LawLock ook 5 gloednieuwe Heavy metal hooks toegevoegd. Dit zijn LawLocks sterkste hooks tot nu toe en stellen je echt in staat om pinnen met medium tot zware spanning te overmeesteren. Ideaal voor Lockwood C4s en Amerikaanse hangsloten wanneer je wat extra overtuigingskracht nodig hebt. Gediplomeerde slotenmakers zullen deze haken zeker waarderen wanneer ze te maken hebben met oude versleten sloten. De picksectie wordt mooi afgerond met een geweldige selectie van klassieke LLT-hook picks. Alles wat een serieuze SSP-picker nodig heeft en een paar hybriden zoals de Nessie en Hogsnout voor snelle toegang.

Op het gebied van tension wrenches hebben we hier iets bijzonders. Het betreft een paar gloednieuwe producten, namelijk LawLocks Z-wrench. Niet de gebruikelijke, in massa geproduceerde draadvormige Z-wrenches, maar vervaardigd uit vlak 1mm 301 roestvrij staal. Voor zover ik weet zijn dit wereldprimeurs en ik heb ze nog nooit eerder gezien. Ze zijn dubbelzijdig en kunnen zowel als BOK als TOK worden gebruikt. De TOK fungeert als een hefboom en werkt erg goed, terwijl de andere kant twee verschillende stijlen van BOK-Wrenches heeft. Een daarvan heeft een parallel ontwerp en de andere heeft een taps toelopende kant om in het sleutelprofiel te vergrendelen, terwijl de tegenovergestelde rand recht is zodat hij niet wiebelt en gemakkelijk tegen de cilinderwand glijdt. Als ervaren slotenopener kan ik zeggen dat deze Z-Wrenches absoluut onmisbaar zijn in mijn gereedschapskist.

We maken de LawLockTool verzameling van spanningsgereedschappen compleet met nog eens 3 parallelle en taps toelopende BOK-tension wrenches van 2mm, 2.5mm en 3mm. Daarnaast hebben we 4 speciale TOK- tension wrenches, allemaal dubbelzijdig om de beste pasvorm te vinden. Inclusief de 2mm Hooligan Pry Bar, een krachtige wrench die erg populair is bij ervaren SPP-pickers die uitdagende cilinders zoals Medeco en Chubb M3 cilinders willen openen.

Met een set van 0.8mm, 1mm, 1.2mm en 2mm Hooligan bars ben je goed voorbereid op bijna elke uitdaging.

Dit alles wordt gepresenteerd in een robuuste Bi Fold-etui van hoge kwaliteit, ideaal voor serieuze professionele slotenmakers en fanatieke lockpickers die alleen het beste willen. Met een bredere selectie van SPP-picks ben je klaar voor elke uitdaging die op je pad komt.

De PRO picks zijn ontworpen met ergonomie in gedachten, waardoor de gebruiker ongeëvenaard comfort en uitstekende feedback krijgt tijdens lange picking sessies. De extra brede handgrepen zijn vervaardigd uit de beste kwaliteit 301 roestvrij staal. Law Lock Tool picks zijn geproduceerd uit een industrieel toonaangevend 2100N/mm2 of 304000 PSI hoog-rendement 301 roestvrij staal.

LawLockTool haar stijlvolle en ergonomische handgreepontwerp is ontwikkeld om gebruikerscomfort en duurzaamheid te verhogen. In tegenstelling tot plastic en gecoate handgrepen die feedback kunnen dempen, zenden de brede roestvrijstalen handgrepen maximale feedback uit naar de gebruiker. De hele set wordt geleverd in een zeer stevige Bi Fold map met acht aparte vakken en genoeg ruimte om uit te breiden indien nodig.

De lockpick set bevat:

 1. Tipene Heavy Metal Hook 1 PRO 0.6mm (Extended Reach GEM)
 2. Tipene Heavy Metal Hook 2 PRO 0.6mm (Medium GEM style hook)
 3. Tipene Heavy Metal Hook 3 PRO 0.6mm (Flat tip short hook)
 4. Tipene Heavy Metal Hook 4 PRO 0.6mm (Shallow hook Scimitar)
 5. Tipene Heavy Metal Hook 5 PRO 0.6mm (Deforest diamond)
 6. Tipene Lockout Buster PRO 0.5mm
 7. Tipene  Tear drop PRO  0.5mm
 8. Tipene  Scimiter PRO  0.5mm
 9. ipene  Bijou PRO 0.5mm
 10. Hook GEM Pick PRO 0.5mm
 11. Hook GEM 1 Pick PRO 0.6mm
 12. Hook Number 1 Pick PRO 0.6mm (Shallow Hook) 
 13. Hook Number 2 Pick PRO 0.6mm (Medium Hook)
 14. Offset Hybrid Lock pick PRO 0.5mm
 15. Hybrid Curve 1 Pick PRO 0.5mm
 16. Reach Diamond Lock Pick PRO 0.5mm
 17. Reach Half Ball Lock Pick PRO 0.5mm
 18. Nessie (Tipene) PRO 0.5mm
 19. Hogsnout (Tipene)  PRO 0.5mm
 20. 2mm TOK “HOOLIGAN” Pry Bar Tension Wrench 
 21. 1.2mm TOK Pry Bar Tension Wrench 
 22. 1mm TOK Pry Bar Tension Wrench
 23. 0.8mm TOK Pry Bar Tension Wrench   
 24. Nessie (Tipene) PRO 0.5mm
 25. Hogsnout (Tipene)  PRO 0.5mm
 26. 2mm TOK “HOOLIGAN” Pry Bar Tension Wrench 
 27. 1.2mm TOK Pry Bar Tension Wrench 
 28. 1mm TOK Pry Bar Tension Wrench
 29. 0.8mm TOK Pry Bar Tension Wrench 
 30. Taps toe lopende BOK Tension Wrenches van 2mm
 31. Taps toe lopende BOK Tension Wrenches van 2.5mm 
 32. Taps toe lopende BOK Tension Wrenches van 3mm
 33. Z Bar (Dual BOK en TOK wrenches) Parallel
 34. Z Bar (Dual BOK en TOK wrenches) Taps toe lopend
 35. Bi Fold Lock Pick Map

Extra informatie

Categorieën

Lockpick Sets

Merk

0 031 Dikte

Dikte

0.024"

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “THE RENEGADE PRO SET – LLT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *