Sparrows Bomba Royale Coyote

 59,99

[sc name=”090Jset037″][/sc]

(3 klantbeoordelingen)

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

De Bomba Royal gebruikt daarentegen .020 inch dik staal voor de 5 belangrijkste lockpicks. Hierdoor heb je een smaller lockpick profiel, dan met de EOD Full set.

Deze set bevat veel variatie aan speciale tools. Deze tools zijn voornamelijk bij professionals erg gewild, omdat ze snel toegang bieden tot bepaalde ruimtes. Je kunt ze bovendien makkelijk bij je dragen.

De Bomba Royale lockpick set is ontworpen om de openingstechnieken van de EOD (Explosieve OpruimingsDienst) professionals te verrijken. Sparrows heeft de hulp van de zeer gerespecteerde EOD militairen en de Air National Guard van Oregon ontvangen bij het maken van deze set. De uitkomst is een set die de alledaagse behoeftes voorziet, maar ook compact blijft.
EOD teams moeten namelijk grote gebieden voor evenementen of hoogwaardig bezoek veilig maken. Dit onderzoek vereist toegang tot alle deuren, kabinetten, koffers en al het andere dat op slot zit.

Een EOD team heeft volledige toegang nodig tot een gebied en alles wat zich daarin bevindt. Er zijn op zo’n moment geen enkele uitzonderingen. Als een EOD team een deur open willen maken, dan kunnen ze ook altijd de sleutel vragen. Echter kan dit proces veel tijd consumeren.
Deze set is ontworpen om operationeel snel toepasbaar te zijn.

De selectie aan lockpicks in deze set is voornamelijk voorzien van rake picks. Dit komt omdat rake picks de snelste lockpick methode voorzien.
Naast de rakes bevat de set ook een short hook en een half diamond om de set af te ronden.
Als het slot niet snel geopend kan worden met rakes of single pin picking, dan kan je beter opzoek gaan naar de sleutel en doorgaan met het veiligstellen van andere delen in het gebied.

De Bomba Royal bevat ook een Mini Door Jim om je te assisteren met het openen van dagschoten bij deurvergrendelingen. Om koffers en andere bagage te openen zit er een mini Shank in. De Wafer Picks in deze set zijn voornamelijk voor het openen van kabinet kastjes en andere plaatjescilindersloten.

We willen iedereen bedanken die heeft geholpen bij het creëren van deze lockpick set.

Extra informatie

0 031 Dikte

Merk

Categorieën

Lockpick Sets, Speciale tools

Soort

, , ,

Dikte

0.020"

Kleur

Coyote, Zwart

3 beoordelingen voor Sparrows Bomba Royale Coyote

  1. René

    Mooi setje, degelijke kwaliteit.

  2. Michael r.

    Super setje

  3. Dave O.

    Zeer mooi setje met hoge kwaliteit picks. Erg blij mee.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *