LPXS-15 Lockpick Set

 19,50

(18 klantbeoordelingen)

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

Deze nieuwe set heeft 10 verschillende lockpicks met ergonomische handvaten om dagelijks te kunnen lockpicken. De LPXS-15 set komt in een leren mapje/zakje met de sluiting aan de bovenkant. Het mapje is lekker dik en bevat geen extra opbergringen binnenin het mapje. Het leer is erg duurzaam en zal een goede tijd meegaan. Deze lockpick set is uitermate geschikt voor Nederlandse, Belgische en andere Europese sloten.

Er zitten drie verschillende soorten tension wrenches in deze lockpick set, waarvan de eerste dubbel aanwezig zijn. De tension wrenches zijn de meest gangbare maten en dus ook bedoeld voor de bekendste sloten, zoals masterlocks.

De eerste lange lockpick die deze set bevat is er een met een dubbel uiteinde. Hier zit aan de ene kant een Half Ball lockpick en aan de andere kant een W-Rake.

De set bevat drie verschillende rakes, namelijk de Snake Rake, Long Rake en Triple Rake. De rakes zijn gemaakt voor de rake techniek, wat letterlijk vertaald de hark techniek betekend. Met deze techniek gebruik je niet echt veel techniek tijdens het lockpicken, daarom zijn de rakes uitermate geschikt voor beginnende lockpickers. Met deze drie verschillende rakes ga je met geluk opzoek naar de zwakheden in een slot. Voor het slot zal het geen verschil maken welke rake je zult gebruiken, maar misschien past er één beter in het slot dan de andere.
De LPXS-15 bevat ook twee lockpicks om plaatjescilindersloten te lockpicken. Plaatjescilindersloten zal je voornamelijk terugvinden in autosloten, fietssloten, brievenbussen en sommige geldkluizen. Met de Half Ball en Ball lockpick kan je deze sloten lockpicken.

Voor de lockpickers die lockpicken met techniek bevat de LPXS-15 ook nog 3 verschillende Single Pin Picks (SPP). In tegenstelling tot de rakes, kan je met SPP de meest geavanceerde sloten lockpicken. Dit is de beste methode om te lockpicken, omdat je er zeer nauwkeurig een slot mee aanvalt. De LPXS-15 bevat een Hook Pick, een Gem Hook en een Deep Hook Pick. Met de Single Pin Pick techniek val je iedere pin van het slot omstebeurt aan. Dit vergt iets meer van je geduld dan de rake techniek, maar zal er op lange termijn voor zorgen dat je de beste lockpick techniek ooit zult beheersen.

Er zit ook nog een gebroken sleutelverwijderaar lockpick in deze set. Met deze lockpick is het mogelijk om een sleutel die voor de helft is afgebroken uit het sleutelgat te verwijderen. Door de hoekige vorm (vergelijkbaar met de weerhaak van een vishaak) kan je met een beetje gevoel de lockpick achter het gebroken voorwerp plaatsen en uit het slot trekken.

Inhoud LPXS-15 lockpick set

 • 1 Sharp Snake Rake 0,58 mm
 • 1 Long Rake 0,58 mm
 • 1 Classic Rake 0,58 mm
 • 1 Deep Hook 0,58 mm
 • 1 Standaard Short Hook 0,58 mm
 • 1 Vierkante Skeleton Pick 0,58 mm
 • 1 Ball Pick 0,58 mm
 • 1 Half Ball Pick 0,58 mm
 • 1 Key Extractor Pick 0,58 mm
 • 1 Dubbelzijdige Sharp Rake/ Half Ball Pick 0,685 mm
 • 4 verschillende tension wrenches met verschillende diktes
 • Lederen opbergmap

Een goede toevoeging op deze set is een oefenslot. Met een oefenslot leer je lockpicking namelijk op de beste manier. Door de visuele kennis die je tijdens het werken met een oefenslot opdoet weet je bij echte sloten precies wat je aan het doen bent. Bekijk onze oefensloten of deze speciale aanbieding om lockpicking direct te leren.

 

Extra informatie

Categorieën

Lockpick Sets

Merk

0 031 Dikte

Soort

Dikte

0.023

18 beoordelingen voor LPXS-15 Lockpick Set

 1. Wouter v.

 2. Willem Van Otterdijk

 3. Kamiel De Herdt

  Ongelooflijke snelle levering ! Uitstekend verpakt en degelijk materiaal. Als complete leek had ik op 15 minuutjes een vensterslot, waarvan de sleutel verloren was, geopend. Mede dankzij de duidelijke instructie filmpjes was dit kinderspel. Uw webshop is zeker aan te bevelen!

 4. joep

  de vierkante skeleton rake heb ik niet ontvangen ipv daarvan 2 snake rakes maar verder zeer prima

 5. EdEditz

  Fantastisch setje! Na een paar minuten oefenen kreeg ik een AXA fietsslot open in 10 seconden en een Abus hangslot in 8 seconden! De zwarte handvaten zitten wel wat los dus heb ik ze er afgehaald, wat krimpkous over de picks en toen er weer overheen geschoven. Nu zit het prima vast.

 6. EdEditz

  Fantastisch setje! Na een paar minuten oefenen kreeg ik een AXA fietsslot open in 10 seconden en een Abus hangslot in 8 seconden! De zwarte handvaten zitten wel wat los dus heb ik ze er afgehaald, wat krimpkous over de picks en toen er weer overheen geschoven. Nu zit het prima vast.

 7. Lucas

  Goede lockpick set. Een van de lockpicks (die met een W vorm) brak op een gegeven moment. Ik had gevraagd hoe ik aan een nieuwe kon komen en ik kreeg gratis een nieuwe opgestuurd! Top service!

 8. CtrlAltDoh

  Product kwam precies op de aangegeven datum binnen. Zit veel variatie aan lockpicks in en ook mooie hook picks die tot mijn favorieten behoren. Ook een gekke pick met een vierkante kop, ik denk dat die bedoeld is om een dubbel cillinderslot te lockpicken of het moeten al drukfouten zijn geweest. Die heb ik dan ook vervangen voor een diamond pick en ik heb er een extra W rake aan toegevoegd. De andere lockpicks waren goed en hadden geen scherpe randjes bij mij in ieder geval. Dat scheelt heel veel tijd wat je anders kwijt zou zijn aan heel wat uurtjes schuren. De set heeft ook goede handvatten die je er ook af kan halen als je ze even in warm water legt. Ze zijn zo mooi afgerond dat je geen scherpe randjes in je vingers voelt snijden. Er zitten genoeg tension wrenches in, het enige wat ik mis zijn tok tensioners. En de tension wrenches hadden ook wat meer variatie in dikte mogen hebben want ze zijn allemaal even dik en daardoor kan je er niet ieder slot mee aanpakken. Jammer, kan geen foto uploaden waar ik mijn upgrades kan laten zien -_-

 9. Gboddyz

  Goede set!

 10. Brandon G.

  De set werd geleverd met hoesjes en ik heb mijn eerste hangslot al geopend hiemee heel goede set

 11. Geocache

  Kwam in een enveloppe met genoeg bubbelpapier. Na drie maanden gebruik nog steeds erg tevreden

 12. Mooie pick set goed gemaakt

  Erg stevig en goed afgewerkte picks. Ik denk dat ze beter zijn dan de meeste picks. Verzenden duurde kort en kwam zonder issues binnen.

 13. Vincent

  Ze zouden eigenlijk wat meer geslepen/gepolijst mogen worden, over het algemeen erg complete lockpick set – meer dan ik nodig heb.

 14. Joda99

  zuper

 15. Klant

  In een van de eerste weken brak er al een lockpick van deze set. Even contact gehad met de verkoper en wat denk je? Ik kreeg een nieuwe. Prima afgehandeld.

 16. Antonio

  Na 3 dagen aangekregen in Antwerpen in perfecte staat! Zeer professioneel, de set is geweldig! Nu kan ik beginnen oefenen Thanks :)

 17. Lockpickman

  Ik ben net begonnen met deze locksport. Deze set heeft alles om goed van start te gaan, zelfs een TOK tension wrench. Ik gebruik gewoon mijn vijl om het gereedschap af en toe op maat te maken.

 18. TBaur

  Dit is een uitstekende set. Van het moment dat ik de set ontving heeft het vijf minuten geduurd om mijn oude sloten en mijn 5 pin Yale slot te openen. Na twee jaar lockpick filmpjes te hebben gekeken op YouTube (BosniaBill) wilde ik een goede set kopen. In de filmpjes bleek de PXS-14 set een goede keuze te zijn, maar deze vond ik net wat te duur om mee van start te gaan. Deze set is een goede alternatief en het lijkt me leuk als Bosnianbill hem ook gaat reviewen.

  Leuke hobby die er toe heeft geleden dat ik nu ook vrienden moet helpen met hun slot.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *