Discombobulator

 199,50

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

De Discombobulator is een hoogwaardige tool gemaakt met precisie door een kleine, ambachtelijke fabrikant uit Noorwegen genaamd Opsasec.

Opsasec is een Noorse lockpicking enthousiasteling die begon met het ontwikkelen van hoogwaardige lockpicking tools om high-end beveiligingssloten te manipuleren. Hij zet zich in om speciaal gereedschap te maken dat nog niet op de markt verkrijgbaar was. Opsasec heeft een lange geschiedenis van gereedschapsontwikkeling, met name bij het ontwikkelen van Disc Detainer-sloten.

Dit is een rear-tensioning Disc Detainer Pick (DDP) met uiterste precisie. Deze DDP kan een zeer handige tool zijn voor het manipuleren van hoog beveiligde Disc Detainer-sloten die achterste spanning vereisen.

Gebruik deze tool om ABLOY-discsloten, Abus X-Plus, ABUS Plus-sloten of andere Disc Detainer-sloten te openen die achterste spanning vereisen. De tool kan ook worden aangepast om te werken op de Anchor Lås.

Het feedback dat je van deze tool krijgt is uitstekend. Je mag niets anders verwachten van deze tool, aangezien deze is vervaardigd uit zeer hard staal, wat perfect is voor het openen van hoogwaardige sloten.

De Discombobulator wordt geleverd met een zeshoekige sleutel om de twee uiteinden vast te zetten.

Extra informatie

Categorieën

Losse Lockpicks, Speciale tools

Merk

Soort

Losse Lockpicks Soort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Discombobulator” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *