Training Skylender

 49,50

(4 klantbeoordelingen)

Uitverkocht

Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

Voor actuele data kun je contact op nemen via de klantenservice.

Herinner mij wanneer dit product weer op voorraad is

Training Skylender

Half cilinder. Half skelet.

De Skylender is een cutaway oefenslot om je lockpicking vaardigheden op te verbeteren. Het skelet biedt je de kans op te zien hoe je jouw lock pick in het slot gebruikt.
De metalen behuizing van de Skylender geeft je een vergelijkbare feedback als een Europees cilinderslot. Deze eigenschappen maken van dit oefenslot een top middel om beter te worden met lockpicking.

De Skylender kan je uitbreiden met onze veringen en pinnen. Voor dit slot hebben wij vier verschillende soorten veringen die ieder voor een andere feedback zorgen in het slot. Hierdoor kan je jouw eigen challenge lock nog lastiger maken.

Naast deze veringen bieden wij ook maarliefst zes verschillende type beveiligingspinnen aan om je voor te bereiden op anti-lockpick palletjes. Zo kan je het slot vullen met Spool pins, T-pins, Serrated pins, Mushroom pins, Short-Standard pins, en Long-Standard pins!

Je kunt de veringen en de pinnen makkelijk verwisselen door de schroefjes aan de onderzijde los te draaien m.b.v. een inbussleutel.

Bekijk hieronder wat andere vinden van dit Cutaway slot:

Extra informatie

Categorieën

Oefensloten

Merk

Soort slot

Cilinderslot

Welk type beveiligingspinnen?

materiaal oefenslot

4 beoordelingen voor Training Skylender

  1. Edwin

  2. Bart Cockheijt

    Very nice practice cutaway! Its euro style cilinder makes it a bit hard to pick with 0.025″ picks so i suggest using 0.020″ or less. The body is very well made and the cuts give a very good view on all the pins and springs. Tollerance of the lock is great and gives a “real-world” feel to the lock.

  3. Niels E.

  4. E. v.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *