Sparrows Warded & Wafer Pick Set met Case

 39,99

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

Sparrows Warded en Wafer Picks wordt geleverd met een mini-hardcase.

De warded sloten worden nog steeds verkocht door alle grote slotenwinkels en zijn vaak te zien op lockers en toegangspanelen. Om deze sloten te lockpicken heeft u een speciale set lockpicks nodig en de SPARROWS Warded Picks zijn ontworpen om zowel moderne als oudere Warded Locks te picken. De set is gemaakt van dezelfde professionele kwaliteit staal als Sparrow’s standaard picks. Hierdoor zal deze set van Warded lockpicks bestand zijn tegen de torsie die nodig is om nog oudere sloten te openen. Om de lockpicks te gebruiken, kan je ze gewoon zoals een standaard sleutel en een slot steken en in staat zijn om het sluitmechanisme te omzeilen en het slot te openen.

Wafer picks zijn een geweldige aanvulling op elke lock picking set. Wafersloten zijn vaak te vinden op kasten, gereedschapskisten en juwelenkistjes.
In tegenstelling tot een standaard veiligheidsslot is een waferslot gemaakt van wafers uit één stuk die op de juiste hoogte moeten worden geplaatst om de kern te kunnen draaien. Dit is een groot verschil met een stiftcilinderslot, waarbij de pin uit twee stukken bestaat die moeten worden opgetild en tot de breeklijn in het slot worden geplaatst. Vanwege deze verschillen is er een ander type lockpick nodig om deze sloten aan te pakken.

De Sparrows WAFER PICKS & WARDED zijn gemaakt van dezelfde hoge kwaliteit staal als al hun andere picks.

Dit is een professionele set lockpicks, ontworpen voor politie, brandweer, militairen en slotenmakers.

Extra informatie

Categorieën

Speciale tools

Merk

Soort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sparrows Warded & Wafer Pick Set met Case” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *