Warded Padlock Picks

 14,99

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

WARDED PADLOCK PICKS

Law Lock Tools stijlvolle warded hangslot picks werken net zo snel als een sleutel. Het is een essentiële aanvulling op ieders lockpick set en maakt het mogelijk om deze veelvoorkomende hangsloten razendsnel te omzeilen.

De 5-delige set is vervaardigd van hoogwaardig 301 roestvrij staal hier in het Verenigd Koninkrijk.

Law Lock Tools stijlvolle Warded hangslot picks kunnen zo snel werken als een sleutel. Een onmisbare toevoeging aan ieders lockpick set, waarmee u snel bypass deze veelvoorkomende hangsloten kunt openen die letterlijk overal te vinden zijn, zelfs vandaag de dag.

De 5-delige set is vervaardigd van hoogwaardig 301 roestvrij staal in het Verenigd Koninkrijk. Deze set bevat verschillende lockpicks die speciaal zijn ontworpen voor het openen van bontebaard (warded) hangsloten. De picks zijn duurzaam en sterk genoeg om de druk van het slot te weerstaan.

Bij het gebruik van warded hangslot picks is het belangrijk om te weten hoe de warded lock werkt. In tegenstelling tot andere sloten waarbij de pinnen moeten worden opgetild, maken warded locks gebruik van “”wards”” die in de weg staan van een onjuiste sleutel. De picks hebben een speciale vorm die past bij de verschillende wards. Hierdoor kan de pick snel en gemakkelijk worden gebruikt om het slot te openen.

Het gebruik van warded lock picks vereist een bepaalde mate van vaardigheid en oefening. Het kan even duren om de techniek onder de knie te krijgen. Met de juiste oefening kan jesnel en efficiënt warded locks openen. Als je het onder de knie hebt, dan kan je snel en gemakkelijk toegang krijgen tot deze veelvoorkomende hangsloten. .

Professionele lockpickers of hobbyisten hebben aan deze lockpick set een enorme aanwinst. Dus als je interesse hebt in het leren van deze techniek, dan is de aanschaf van een set warded lock picks een must-have. Deze picks zijn ook handig voor noodsituaties waarbij je snel toegang nodig hebt tot een warded slot.

Dus waar wacht je nog op? Voeg de Tipene Warded Lock Picks toe aan jouw collectie lockpicks en wees voorbereid op elke situatie waarin je een warded lock moet openen.

Extra informatie

Categorieën

Speciale tools

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Warded Padlock Picks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *