Sparrows Dark Shift Expansion Expansion

 25,99

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

De Dark Shift Expansion Expansion.

Dit is de volgende stap in de populaire serie van de Dark Shift lijn. Het ontwerp komt overeen met de lockpicks uit de originnele Dark Shift set.

Deze set biedt mogelijkheden voor het openen van sloten met warded picks en comb picks.

Warded locks kan je vaak terugvinden, omdat ze goedkoop zijn en goed tegen slechte weersomstandigheden kunnen.  Deze sloten hebben speciale sleutelgaten en kunnen daardoor niet effectief met gebruikelijke lockpicks worden geopend. Dit is de reden dat je deze set met warded lockpicks nodig hebt.

Deze set biedt je ook de kans op sloten met 4- en 5- pin cilinders te openen, als deze kwetsbaar zijn voor een combpick aanval. Comb picks zijn bijzonder, omdat ze sloten met een breed sleutelgat en hoge veringen snel en eenvoudig kunnen openen. Met deze picks kan je zowel de onderste als de bovenste pin onder de scheidingslijn in het slot drukken. Vervolgens kan je de pick omdraaien om het slot te openen.

Net als de originele Dark Shift Set en de Dark Shift Expansion is deze 3e uitbreiding ontworpen om extra grip te bieden bij het dragen van  handschoenen al je natte handen hebt.

Extra informatie

0 031 Dikte

Merk

Soort

, ,

Dikte

0.025"

Categorieën

Speciale tools

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sparrows Dark Shift Expansion Expansion” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *