Gratis verzending lockpickwebwinkel
Gratis verzending vanaf 50,-
Gratis cadeau vanaf 45,-
30 dagen bedenktijd
Klanten beoordeling van 5 sterren
Shopping Cart

Wat zijn jiggler keys? Kun je er sloten mee openen?

Jiggler keys zijn sleutels die ontworpen zijn voor het openen van autodeuren. Deze jiggler sleutels kunnen ook worden gebruikt om oude modellen auto’s te starten. Maar hoe werkt het?

De kans is zelfs groot dat je de techniek al eens hebt toegepast met een gewone sleutel. Soms gebeurt het weleens dat je een sleutel in het sleutelgat stopt en het slot niet meteen open wilt gaan. Je beweegt dan de sleutel een beetje op en neer en voilà de sleutel werkt weer. Deze Jigglers keys zijn ontworpen om precies zo te werken, maar dan op veel verschillende sloten.

Hoe gebruik je jiggler keys?

Normaal gebruik je met lockpicken twee tools, namelijk een lockpick en een tension wrench. Bij het gebruik van een jiggler key hoeft dat niet.

Je steekt een van de Jiggler sleutels in het slot, geeft het een wiebel, beweegt het een paar keer in en uit, draait het naar rechts, draait het naar links, schudt het en plotseling is het slot open.

In deze video worden jiggler keys gebruikt om een stiftcilinderslot te openen. Voor plaatjescilindersloten is de techniek die in de video wordt gedemonstreerd hetzelfde.

De eenvoudige en effectieve techniek van Jiggling betekent dat zelfs iemand die nog nooit een slot heeft gepickt deze in enkele seconden kan openen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lockpickwebwinkel volgen?
   

5 sterren beoordeling

Algemende voorwaardePrivacySitemap
© 2013-2022 LockpickWebwinkel.nl