Slotenmaker set

 29,95

(4 klantbeoordelingen)

Uitverkocht

Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

Voor actuele data kun je contact op nemen via de klantenservice.

Herinner mij wanneer dit product weer op voorraad is

Wil jij je eigen sloten opnieuw instellen? Dit is de set die je nodig hebt om je cilindersloten uit elkaar te halen en opnieuw in te stellen. Het is compact en goed ontworpen.

Ten eerste ontvang je twee kernhouders in deze set. Deze zijn ontworpen om de cilinderkern van het slot vast te houden. Een van de cilinderhouders is geschikt om Europese cilindersloten in vast te houden. De andere is iets kleiner en daardoor geschikt om de cilinderkern van een hangslot in vast te houden.

Daarnaast ontvang je een langbektang en een pincet die bij het (de)monteren van een slot altijd goed van pas kunnen komen.

Een ander onmiskenbaar belangrijk onderdeel uit deze set is het slotklemmetje. Leg de naald van het slotklemmetje in de onderkant van het (reeds ontgrendelde) sleutelgat, zodat alle stiften in het slot in de behuizing naar onder worden gedrukt.

Vervolgens kan je een van de drie cilindervolgers (plug followers) pakken om de cilinderkern van het slot naar buiten te drukken. De cilindervolgers hebben een speciale groef, zodat deze over de naald van het slotklemmetje kunnen glijden. Een van de cilindervolgers is hol van binnen. Deze cilindervolger / plug follower is ontworpen voor sloten met staartstukken, zodat je deze er overheen kunt schuiven.

Er zitten ook drie cilindervolger segmenten in de Slotenmaker set. Dit zijn de drie kleine ijzeren dopjes die gebruikt kunnen worden als alternatieve cilindervolgers.

Het laatste essentiële gereedschap uit de Slotemaker set is de klem verwijder sikkel. Veel cilindersloten hebben een kleine C-vormige klem aan de voorkant zitten. Met dit speciale gereedschap kan je deze kleine klemmetje moeiteloos verwijderen.

De inhoud van de slotenmaker set:

 • 2 Cilinderkernhouders van verschillende maten
 • 1 Langbektang
 • 1 Pincet
 • 1 Slotklemmetje
 • 3 Cilindervolgers van verschillende groottes
 • 3 Cilindervolger segmenten
 • 1 Klem verwijder sikkel

 

 

Extra informatie

Merk

Categorieën

Accessoires

Soort

4 beoordelingen voor Slotenmaker set

 1. Per-Tore

 2. Lennert

  Handige set om je slotenmakersgereedschap aan te vullen. De afwerking is zoals je die mag verwachten van een Chinese set.

 3. René

  Mooi compleet setje, voor een beginner is het in het begin een beetje uitvogelen waar alles voor is en hoe je het moet gebruiken maar de beschrijving die bij het product op de site staat is naar mijn mening duidelijk genoeg.

 4. Jan-Willem Steenbergen

  Mooie complete set voor een goede prijs, om er voor mij 5 sterren van te maken zou er nog een handleiding of een verwijzing naar een instructievideo bij moeten

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *