Tubular lockpick set

 23,95

(1 klantbeoordeling)

Uitverkocht

Uitverkocht

Beschrijving

Dit is een drie delige tubular lock “impressioning tool” set. Zonder twijfel is dit een van de beste lockpicking sets voor radiaalsloten.

Een tubular lock (radiaalslot) impressioning tool kit komt je in eerste instantie misschien niet bekend voor. Impressioning is niets meer dan een afdruk maken van wat je nodig hebt; de sleutel.

Met deze tubular lock tools maak je dus niet alleen radiaalsloten open, maar maak je ook een nieuwe sleutel voor het slot. Bekijk mijn uitleg over radiaalsloten voor meer info.

Wat krijg je met deze set? De drie meest voorkomende lockpick maten voor radiaalsloten, namelijk:

– 1x 7.0 mm tubular lockpick
– 1x 7.5 mm tubular lockpick
– 1x 7.8 mm tubular lockpick

De 7.8 mm lockpick zal je over het algemeen het meest nodig hebben, maar ook de andere tools zal je bij sommige radiaalsloten nodig hebben.

Naast deze drie lockpicks ontvang je ook nog extra onderdelen, namelijk:

– 3x reservenaalden
– ?x revervebandjes
– ?x inbussleutels
– 3x tension bars

De tension bars kunnen in de lockpicks geplaatst worden om speciale radiaalsloten te ontgrendelen. Deze bars kun je aan de kop van de lockpick invoeren, hier bevindt zich een klein rond gaatje. Deze bars zijn enkel nodig bij radiaalsloten waar een kleine inkeping in zit die extra spanning nodig hebben.

Hoe werken deze tubular picks? Dat is heel eenvoudig. Veel fabriakanten verkopen namelijk erg slecht ontworpen radiaalsloten met grote fouten in het ontwerp. Deze lockpick is ontworpen om gebruik te maken van deze fouten. Alle naalden worden tot een bepaalde hoogte geduwd, als je de lockpick in het slot duwt. Hierdoor maak je een replica van de originele sleutel van het slot en kan je het heel eenvoudig openmaken. Lees meer over deze lockpicks op deze pagina, klik hier.

Extra informatie

Merk

Categorieën

Speciale tools

Soort

1 beoordeling voor Tubular lockpick set

  1. Anoniem

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *