Aanbieding!

Sparrows Night School set (Flipped)

Oorspronkelijke prijs was: € 99,99.Huidige prijs is: € 89,99.

-10%

Deze Night School bevat sloten die gemaakt zijn voor linkshandige mensen. Bekijk hier de rechtshandige Night School.

(2 klantbeoordelingen)

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

Dit is de omgedraaide Night School versie van Sparrows, met andere woorden, het cutaway-raam van de sloten zit aan de andere kant.

Als je rechts-handig bent, dan kan je in de Europese-stijl  sloten lockpicken met deze versie van Sparrows Night School.
lLnks-handige kunnen beter de rechts-handige versie kopen, als zij in de Europese stijl willen leren lockpicken.

Draai de cutaway slot van de Night School om en de pinnen en veringen van dit slot zitten voor een rechts-handige aan de bovenkant, net zoals hier in Europa. De sloten zijn ontworpen in Amerika, waar de pinnen aan de onderkant zitten. Deze omgekeerde versie is ideaal voor Europese lockpickers.

Alles wat je met lockpicking wilt leren zit hier in een handige tas. De Night School set komt met vier lockpicks, zes tension wrenches, drie speciale “cut-away” oefensloten, een een hoes.

De lockpick set bevat een basis set van Sparrows met vier rakes en hooks met gietijzeren handvatten en tension wrenches.
De Cut-Away sloten zijn zo gefreesd, dat je de kamers met daarin de pinnen blootgelegd zijn. Het ontwerp van deze sloten is anders dan je gewend bent van normale sloten, maar ze functioneren exact hetzelfde als ieder ander stiftcilinderslot.

De cut-away oefensloten hebben standaard pinnen, gekartelde pinnen (serrated pins), en klos pinnen (spool pins).

Onder de Engelse naam zijn deze bijzondere pinnen iets bekender. De Spool en Serrated pinnen zijn zeer geavanceerde beveiligingspinnen. Door het weg gefreesde deel heb je een soort raam waardoor je de pinnen kunt zien terwijl je bezig bent met lockpicking.

Bewaar deze set in de hoes waar aan de linkerzijde een dubbele flap zit om de spullen in op te bergen, met zelfs wat extra ruimte. De rechterzijde heeft 4 zakjes om de sloten in mee te dragen.

Als je wilt leren lockpicken, dan heeft de Night School set alles wat je nodig hebt.

De set bevat

 • 1 Basis Lockpick set van Sparrows, met;
     1. Triple Peak
     2. Short Hook
     3. Offset Hybrid
     4. City Rake
     5. Zes Tension Wrenches
 • 1 Sherman case opbergmap
 • 3 Cut-Away Oefensloten; Standaard, Spool, Serrated pinnen
Een grotere uitdaging nodig?

Sparrows heeft rekening gehouden met de behoeftes van lockpicking professionals. De Cut-Away Oefensloten zijn daarom te gebruiken met de Reload Kit, Master Key set, en de Check Pins. Met deze kit kan je de sloten opvoeren tot 6-pin sloten of kan je gebruik maken van speciale beveiligingspinnen.
Schaf ook Sparrows Pinning Pincet aan, zodat je deze kleine onderdeeltjes makkelijk kunt vastpakken en plaatsten. Deze speciale pincet heeft een rond kopstuk waarmee de kleine ronde pinnetjes gemakkelijk kunnen worden vastgegrepen.

Technische Begrippen

De “Triple Peak” wordt gebruikt met een terugtrekkende beweging en is een van de meest effectieve rakes die er bestaat. Deze rake is anders dan de meeste rakes, omdat het een “stoot” veroorzaakt wat erg vergelijkbaar is met bumpkeys. Deze lockpick lijkt erg op de “Double Peak”.
De “Offset Hybrid” is een combinatie van een Shallow Hook en een afgeronde Half Diamond. De wig-achtige punt en de speciaal afgeronde randen glijden als het ware door het sleutelgat. Deze lockpick dient als een steunpunt in je set en je zult ervaren dat deze lockpick extreem fijne en gecontroleerde bewegingen zal maken. Dit is van cruciaal belang in bijvoorbeeld ASSA sloten.
De “Short Hook” (ook bekend als “Lifter”) is een van je eerste keuzes uit je lockpick arsenaal. Deze pick is de meest veelzijdige en meest gebruikte lockpick die er is. Deze Hook lockpick is ontworpen om de lockpicker de fijne kneepjes bij ieder metalen pinnetje in het slot te laten voelen. Deze lockpick kan ook gebruikt worden met een rake techniek, zodat je meerdere pinnen tegelijkertijd kunt plaatsen. Deze lockpick is toepasbaar op veel verschillende sleutelgaten en pin-profielen.
De “City Rake” is een bekende rake die heeft bewezen onmisbaar te zijn in iedere lockpick set. Deze lockpick is fantastisch om de meest voorkomende commerciële en woningsloten pin-profielen te manipuleren.

Alle lockpicks zijn gemaakt door Sparrows waarbij alleen Amerikaans 301 Cold Max staal gebruikt word dat een druk van 280.000 PSI aankan.

Extra informatie

0 031 Dikte

Merk

Categorieën

Lockpick Sets, Oefensloten

Soort slot

Cilinderslot

Losse Lockpicks Soort

Formaat

Soort

Welk type beveiligingspinnen?

materiaal oefenslot

Dikte

0.025"

2 beoordelingen voor Sparrows Night School set (Flipped)

 1. Ronald Whitehouse

  Having done business with this company for the last two years, I can only recomend them. The service is excellent, personal attention and dedication to customer service. If you have a problem they will help you the same day. They stand behind their product and my last order was as always perfect. To Wim, Koen,Ties and Joris thank you. I wish you all the best for the future. Greetings Casablanca.

 2. Jelle

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *