Tension Wheel

Tension Wheel

 19,95

check  Voor 16:30 uur besteld, vanaf morgen in huis.
check  Onze beoordeling is uitstekend op Trustpilot Uitstekende beoordeling Trustpilot
check  Gratis verzending vanaf 20,-
 
Op voorraad


 
 
    betalingsmethode
  • Beschrijving
  • Waarderingen (0)

Beschrijving

Tension wheel – Spanningswiel – Tension wrench

Deze tension wheel is een uniek hulpmiddel voor lockpickers dat gebruikt kan worden als tension wrench en het kan erg handig zijn. Als het niet goed gebruikt wordt, dan kan het erg veel frustratie opwekken.

Om de tension wheel effectief te gebruiken moet het slot gemonteerd zijn of in een bankschroef zijn geplaatst.

De tension wheel heeft aan beide kanten van de middenlijn vier punten zitten om de spanning te meten.
Lichte spanning – enorm lage spanning – Begin door een spanning aan te brengen met een afstand tot de helft van het eerste punt. Pas nu de rake techniek toe op het slot. Laat vervolgens de spanning vieren en luister goed of er pinnen terugschieten naar de rustpositie. Als er geen pinnen terugschieten, dan kan je de spanning met een half deel toenemen. Zodra je de pinnen hoort terugschieten, dan is je spanning goed.
Plaats vervolgens dezelfde spanning op het slot en begin met lockpicken.

Het helpt ook bij het leren van lockpicking. Het controleren van de juiste spanning kan erg lastig zijn als je het uitlegt aan een lockpick student. Met dit gemarkeerde spanningswiel kan je zien hoeveel spanning er moet worden aangebracht. Hierdoor kan je een bepaalde spanningszone aanbevelen.
Dit maakt het leerproces een stuk eenvoudiger.

Een ander onderdeel waarbij de tension wheel extreem handig bij is zijn elektronische lockpick guns. Sommige gebruiken deze spanner exclusief voor elektrische pick guns of handmatige lockpick guns.

Gooi de rest van je tension wrenches en bars niet weg, deze tension wheel is slechts een toevoeging aan je collectie. Het glimt mooi en het neemt veel frustratie weg, als je het goed gebruikt.

Waarderingen

Er zijn nog geen Waarderingen.


Wees de eerste om “Tension Wheel” te beoordelen

You've just added this product to the cart: