-14%

Brockhage 8 Stuks

 34,95  29,95

Op voorraad


 
    betalingsmethode
 • Beschrijving
 • Beoordelingen (5)

Beschrijving

De foto bij dit artikel doet niet echt eer aan de set.

Deze brockhage lockpick set is van zeer goede kwaliteit. De afwerking is heel mooi gedaan, de lockpicks glimmen en er zijn geen botte randen.

Hiermee kunt u dus zeer vloeiend lockpicken.

5 reviews for Brockhage 8 Stuks

 1. 5 van 5

  Er zit een klein lipje aan de achterkant van het mapje waardoor je het makkelijk mee kunt nemen. De lockpicks zijn erg fijn. Ik ken de haakjes vooral van films waar special agent 007 met een pasje de deur van top crimineel Mr.White zo ff openmaakt. Heel tof dat ik dit nu zelf ook kan. Aanrader voor iedereen die wel vaak vastzit!

 2. 5 van 5

  Deze set heeft echt een uitstekende kwaliteit. Alle picks zijn erg fijn om mee te werken. De handvaten aan de picks zijn erg goed bevestigd. Heel fijn gereedschap!

 3. 5 van 5

  Dit setje heb ik gekocht om mee te beginnen en het bevalt mij enorm. De lockpicks zijn erg stevig en kunnen goed omgaan met alle agressie die ik er op uitvoer. Tot dusver heb ik er al tientallen sloten mee opengemaakt en is er nog weinig aan de set veranderd. Top product dit, kan het iedereen aanraden.

 4. 4 van 5

  De beschrijving van de set is heel eerlijk en komt goed over met mijn ervaring, wel vindt ik dat er wat meer tension wrenches in mochten zitten

 5. 4 van 5

  Goed


Een beoordeling toevoegen