Enkelzijdig Transparant Cilinderslot

Enkelzijdig Transparant Cilinderslot

 17,95

check  Voor 16:30 uur besteld, vanaf morgen in huis.
check  Onze beoordeling is uitstekend op Trustpilot Uitstekende beoordeling Trustpilot
check  Gratis verzending vanaf 20,-
 
Op voorraad


 
 
    betalingsmethode
 • Beschrijving
 • Waarderingen (3)

Beschrijving

Droom je ervan om ogen te hebben waarmee je overal recht doorheen kunt kijken?.. DIE droom maken wij voor je waar met dit Enkelzijdige Transparante Cilinderslot. Dit doorzichtige cilinderslot heeft alles wat je zoek in een lockpick oefenslot.

Deze uitvoering van het transparante cilinderslot heeft vijf standaard beveiligingspinnen in het mechanisme zitten. De transparante behuizing van dit slot is ideaal om die magie van lockpicking te visualiseren. Ontdek hoe het slot werkt met sleutels, blanke sleutel en met lockpicks.

We krijgen vaak te horen dat dit slot net iets lastiger is dan het dubbelzijdige cilinderslot of het transparante hangslot.

Als je houdt van puzzelen, breinbrekers en lockpick uitdagingen, maar met wat extra ondersteuning zoekt voor beginners, dan moet je dit slot hebben. Onderzoek wijst uit dat je beter leert met doorzichtige oefensloten. Het visuele hulpmiddel helpt je namelijk als visuele geheugensteun wanneer je een echt slot gaat lockpicken.

Wat krijg je?

– 1 Transparant Oefen Cilinderslot
– 2 Sleutels
– 1 blanke sleutel

3 beoordelingen voor Enkelzijdig Transparant Cilinderslot

 1. 5 van 5

  Dit is een lastig oefenslot om te lockpicken. Het is echt enorm knarsetanden geweest om dit slot open te maken, maar het is me gelukt. Er zit 1 blanke sleutel bij. Dat is leuk om je eigen kloptsleutel mee te maken. Hier had ik een vijl voor gebruikt en wat tips van Toool.

  Kortom, goed oefenslot.

 2. 5 van 5

  Dit oefenslot had ik in december ontvangen. Het is echt een enorme uitdaging voor me. Dit slot is veel lastiger dan het doorzichtige hangslot!

 3. 5 van 5

  Goedkoop alternatief op het slot van Brockhage – aanrader!!!


Waardering toevoegen

You've just added this product to the cart: