DINO Radiaalslot Standaard Pinnen

DINO Radiaalslot Standaard Pinnen

 49,95

check  Voor 16:30 uur besteld, vanaf morgen in huis.
check  Onze beoordeling is uitstekend op Trustpilot Uitstekende beoordeling Trustpilot
check  Gratis verzending vanaf 20,-
 
Op voorraad


 
 
    betalingsmethode
  • Beschrijving
  • Waarderingen (0)

Beschrijving

Vrijwel alle verkoopautomaten zijn uitgerust met radiaalsloten, net zoals gokautomaten, kabelsloten, brandkasten, liften en verwijderbare paaltjes. Een radiaalslot is door zijn fraaie ronde vorm namelijk iets lastiger te lockpicken, dan andere stiftcilindersloten.

Gek genoeg zijn radiaalsloten wel erg gelijk aan het normale cilinderslot. Het enige verschil tussen beide sloten is de vorm, want bij radiaalsloten (ook bekend als Tubular Locks) zijn de stiften in een cirkel geplaatst. Dit vereist een andere spanner voor het lockpicken.

Vrijwel ieder radiaalslot heeft een kleine vierkante inkeping waar je een vierkante tension wrench in kunt stoppen. Wij verkopen ook unieke tension wrenches speciaal ontworpen voor radiaalsloten om deze roterende spanning te kunnen plaatsen.

Dit oefenslot van DINO laat je kennis maken met de meest gebruikte pinnen van radiaalsloten. Het oefenslot is van hoge kwaliteit en erg doorzichtig, zodat je goed kunt zien hoe het mechanisme reageert op jouw lockpicks.

Wij verkopen ook speciale lockpicks (zogenaamde tubular lockpicks) voor dit soort sloten. Deze lockpicks maken het helemaal simpel om radiaalsloten te openen (een kind kan de was doen).

Interesse in een lastigere uitdaging? Kijk dan eens naar het radiaalslot met bijzonder beveiligingspinnen, de zogenaamde spool pins. Hiermee bereid je jezelf voor op een unieke uitdaging die je ook buiten kunt aantreffen.

Waarderingen

Er zijn nog geen Waarderingen.


Wees de eerste om “DINO Radiaalslot Standaard Pinnen” te beoordelen

You've just added this product to the cart: