DINO Radiaalslot Spool Pinnen

DINO Radiaalslot Spool Pinnen

 49,95

check  Voor 16:30 uur besteld, vanaf morgen in huis.
check  Onze beoordeling is uitstekend op Trustpilot Uitstekende beoordeling Trustpilot
check  Gratis verzending vanaf 20,-
 
Op voorraad


 
 
    betalingsmethode
  • Beschrijving
  • Waarderingen (1)

Beschrijving

Talloze automaten, zoals snoepautomaten, koffieautomaten, gokautomaten, noem ze maar op, zijn afgesloten met een radiaalslot. Daarnaast kan je ook terugvinden in kabelsloten, remschijfsloten, brandkasten en veel andere openbare sloten.

Waarom worden radiaalsloten zo vaak voor publieke apparaten gebruikt? Veel mensen beweren dat het de moeilijkst te kraken sloten zijn. Met dit slot kan jij het tegendeel bewijzen.

Dit radiaalslot (in lockpick termen misschien beter bekend als Tubular Lock) van DINO is uitgerust met spool pins. Dit zijn pinnen die lijken op een klosje garen (vandaar de naam spool pins). Door de lastige vorm zijn ze extra beschermd tegen lockpicking. Hierdoor heb je een extra uitdagend slot.

Beleef met dit slot de uitdaging van speciale beveiligingspinnen, zodat ze in het echt geen probleem voor je zullen vormen. Spool pinnen zijn een stuk lastiger dan de standaard pinnen in radiaalsloten, zoals bij dit slot van DINO.

Een radiaal slot met deze bijzondere stiften zal je niet snel tegen het lijf lopen, maar als het gebeurd dan weet jij ze te herkennen en te openen.

1 beoordeling voor DINO Radiaalslot Spool Pinnen

  1. 5 van 5

    Dit is het perfecte slot om visueel mee te kunnen leren


Waardering toevoegen

You've just added this product to the cart: