Transparant Hangslot

Transparant Hangslot

 14,95

check  Gratis verzending vanaf 20,-
check  Onze beoordeling is uitstekend op Trustpilot Uitstekende beoordeling Trustpilot
 
Op voorraad


 
 
    betalingsmethode
 • Beschrijving
 • Waarderingen (13)

Beschrijving

Dit is een heel gaaf hangslot!

Ik heb wel vaker oefensloten gezien van SouthOrd en andere merken maar die voelen vaak van binnen toch anders. Ze voelen niet zoals een echt slot. Dit doorzichtige hangslot voelt van binnen ook echt als een hangslot. Het werkt echt goed en je kan het ook gewoon in gebruik nemen als echt hangslot.

Dit is ons oefen hangslot met zeven pinnen, doorzichtige behuizing en twee sleutels om te zien hoe een hangslot functioneert. Het transparante hangslot heeft zes sluitstiften die je moet lockpicken om het slot te ontgrendelen.

Als je echt een mechanica gek bent en altijd al benieuwd bent geweest naar hoe hangsloten werken, dan wil je dit slot hebben. Het is een perfecte lockpick educatie, een geweldig mechanisme om je lockpicking techniek mee te verbeteren.

Test jouw lockpick kunsten met wat visuele feedback en ontdek je nieuwe vaardigheden.

Wat is het lockpick hangslot:

– 1 Doorzichtig oefen hangslot waarmee je goed kan zien hoe alle onderdelen bewegen
– 2 Sleutels die de pinnetjes van binnen laten bewegen en het slot doen openmaken
– Werkt en functioneert hetzelfde als een echt hangslot
– Grofweg 5 cm breed
– Grofweg 7,6 cm lang
– Zeker 1,6 cm dik
– Ijzeren schakel van 1 cm Ø

Ben jij iemand die geen uitdaging ziet in de basis van de meeste puzzels/ breinbrekers? Dan is dit enkelzijdige cilinderslot misschien meer van jouw niveau. Nog te makkelijk? Kijk dan naar een oefenslot met beveiligingspinnen, de oefensloten van Sparrows of Brockhage geven je een extra uitdaging.

13 beoordelingen voor Transparant Hangslot

 1. 5 van 5

  Ik kan er erg goed mee oefenen en vrienden vinden het ook leuk

 2. 3 van 5

  Hangslot kreeg ik heel snel open daarom maar drie sterren

 3. 4 van 5

  Fantastich mooi om te zien hoe alles op zijn plaats zit. Goed te gebruiken om aan mensen uit te leggen hoe een slot werkt. Maar qua lockpicking is het een beetje een tegenvaller, het slot is erg gemakkelijk te openen. Maar misschien dat dit alleen bij mijn exemplaar zo is.

  gr Maarten

 4. 5 van 5

  Goed slot en slim om het slot ook eens zonder te kijken te testen!

 5. 5 van 5

  Helpt goed dat je kan zien wat je aan het doen bent. Mijn tweede bestelling hier en ben erg tevreden.

 6. 3 van 5

  Het is gewoon een slot. Ik dacht dat je er iets bij kreeg om te lockpicken. Ik kocht het als puzzel voor mijn zoon

 7. 5 van 5

  t slot kwam snel binnen en kwam gewoon door de brievenbus. Goed slot om mee te oefenen als je beginner bent. Ik kan het aan iedereen aanbevelen.

 8. 5 van 5

  Goed product. Veel plezier. En goede tips van de klantenservice *****

 9. 4 van 5

  Snel geleverd, zoals er staat

 10. 5 van 5

  Mijn zoon vind het erg leuk

 11. 3 van 5

  Ik heb twee oefensloten in mijn bezit. Deze en het oefenslot van Brockhage. Dit slot is eerlijk te zeggen erg nutteloos en ik zal uitleggen waarom.

  Het slot wat ik heb is per direct te openen zonder te picken. Enige wat je hoeft te doen is je pick erin steken, lichtjes omhoog duwen en alle pinnetjes zijn al dan netjes op juiste hoogte waardoor je het slot zo open draait. Ik weet niet of ik een “defect” of ongelukkige versie heb, maar dit is niet echt wat je noemt oefenen. Als ik ook het slot bekijk zonder de sleutel, dan zijn de pinnetjes nauwelijks op verschillende hoogtes.

  Het slot van Brockhage is daarin tegen duidelijk verschillend en die krijg ik dus niet zomaar open.

 12. 5 van 5

  Je kan goed zien hoe het slot er van binnen uitziet.

 13. 5 van 5

  De eerste keer dat ik dit slot probeerde te openen met een haarspeld duurde het ongeveer twee uur. Daarna heb ik het nog een keer geprobeerd en duurde het me nog maar 20 minuten. Hierna heeft het me telkens minder dan tien minuten gekost om te openen. Mijn snelste poging zal ongeveer rond de 30 seconden hebben gezeten met kijken. Zonder te kijken naar de pinnen kan ik het in ongeveer drie minuten af. Ik heb mijn lockpick skills nog uitgeprobeerd op een paar sloten waarvan de sleutels kwijt zijn geraakt en daar duurde het allemaal veel langer, ongeveer 20 minuten – maar het is me gelukt, ontzettend goed voor mijn zelfvertrouwen.
  Na een tijdje gaan de pinnen wat los raken en klikken ze niet meer goed na wat friemelen. Verder is het product fantastisch, ik vind de €25 een eerlijke prijs, niet heel duur voor een slot dat erg goed is om mee te beginnen met oefenen.


Waardering toevoegen

You've just added this product to the cart: