Cijferslot 4 combinaties

Cijferslot 4 combinaties

 14,95

check  Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis.
check  Dag en nacht klantenservice.
check  Gratis verzending vanaf 20,-
 

Op voorraad


 
    betalingsmethode
  • Beschrijving
  • Waarderingen (0)

Beschrijving

Cijfersloten worden veiliger naar mate er meer combinaties opzitten die je nodig hebt om het slot te openen. Dit cijferslot telt een combinatie van 4 cijfers die je zelf kunt instellen om het cijferslot mee te beveiligen.

Dit zwarte hangslot heeft vier wieltjes waarmee je het slot kunt vergrendelen. Zodra je het slot vergrendeld hebt moet je de juiste cijfercombinatie kennen om het slot te kunnen openen.

Je kunt de combinatie van dit cijferslot zelf instellen. De combinatie staat standaard op 0-0-0-0 en is daarmee ontgrendeld. Door de schakel uit het slot te halen en het 90 graden tegen de klok in de draaien kan je de schakel naar beneden drukken. Je merkt dat er een klik ontstaat en dat de wieltjes een millimeter naar beneden gedrukt worden. Nu kan je zelf een nieuwe cijfer combinatie bepalen.

Dit slot is van hoge kwaliteit en heeft een gewicht van 0,140 KG. Het metalen cijferslot is niet gevoelig voor een lockpick set en is dus van extreem hoge veiligheid. Er zijn daarentegen wel enkele middelen om een cijferslot te kraken, lees daarover meer >hier< en >hier<.

Waarderingen

Er zijn nog geen Waarderingen.

Wees de eerste om “Cijferslot 4 combinaties” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *