Slotenmaker set

Slotenmaker set

 29,95

check  Voor 16:30 uur besteld, vanaf morgen in huis.
check  Onze beoordeling is uitstekend op Trustpilot Uitstekende beoordeling Trustpilot
check  Gratis verzending vanaf 20,-
 
Op voorraad


 
 
    betalingsmethode
  • Beschrijving
  • Waarderingen (0)

Beschrijving

Wil jij je eigen sloten opnieuw instellen? Dit is de set die je nodig hebt om je cilindersloten uit elkaar te halen en opnieuw in te stellen. Het is compact en goed ontworpen.

Ten eerste ontvang je twee kernhouders in deze set. Deze zijn ontworpen om de cilinderkern van het slot vast te houden. Een van de cilinderhouders is geschikt om Europese cilindersloten in vast te houden. De andere is iets kleiner en daardoor geschikt om de cilinderkern van een hangslot in vast te houden.

Daarnaast ontvang je een langbektang en een pincet die bij het (de)monteren van een slot altijd goed van pas kunnen komen.

Een ander onmiskenbaar belangrijk onderdeel uit deze set is het slotklemmetje. Leg de naald van het slotklemmetje in de onderkant van het (reeds ontgrendelde) sleutelgat, zodat alle stiften in het slot in de behuizing naar onder worden gedrukt.

Vervolgens kan je een van de drie cilindervolgers pakken om de cilinderkern van het slot naar buiten te drukken. De cilindervolgers hebben een speciale groef, zodat deze over de naald van het slotklemmetje kunnen glijden. Een van de cilindervolgers is hol van binnen. Deze cilindervolger is ontworpen voor sloten met staartstukken, zodat je deze er overheen kunt schuiven.

Er zitten ook drie cilindervolger segmenten in de Slotenmaker set. Dit zijn de drie kleine ijzeren dopjes die gebruikt kunnen worden als alternatieve cilindervolgers.

Het laatste essentiële gereedschap uit de Slotemaker set is de klem verwijder sikkel. Veel cilindersloten hebben een kleine C-vormige klem aan de voorkant zitten. Met dit speciale gereedschap kan je deze kleine klemmetje moeiteloos verwijderen.

De inhoud van de slotenmaker set:

  • 2 Cilinderkernhouders van verschillende maten
  • 1 Langbektang
  • 1 Pincet
  • 1 Slotklemmetje
  • 3 Cilindervolgers van verschillende groottes
  • 3 Cilindervolger segmenten
  • 1 Klem verwijder sikkel

 

 

Waarderingen

Er zijn nog geen Waarderingen.


Wees de eerste om “Slotenmaker set” te beoordelen

You've just added this product to the cart: