-29%

Sleutel verwijder set

 34,95  24,95

check  Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis.
check  Dag en nacht klantenservice.
check  Gratis verzending vanaf 20,-
 

Op voorraad


 
    betalingsmethode
  • Beschrijving
  • Waarderingen (0)

Beschrijving

Het overkomt iedereen wel eens dat de sleutel afbreekt in het slot. Er blijft een afgebroken sleutel achter in het sleutelgat en deze kan je nergens meer mee vastpakken. Een dure slotenmaker inhuren lijkt wel de laatste optie die je nog hebt… Als je echt niet meer binnenkomt dan kan dat ook echt je enige optie zijn.

Tenzij je deze sleutel verwijder set hebt met speciaal gereedschap om je afgebroken sleutel uit het sleutelgat te halen. Met het gereedschap uit deze set ben je instaat om langs de pinnen in het slot te glijden en achter de kop van de afgebroken sleutel te komen.

Je hoeft geen schade aan het slot toe te brengen, want je kunt dit gereedschap gewoon langs de afgebroken sleutel naar binnen glijden en zo de sleutel terug uit het slot trekken. Zelfs beginners moeten hiermee instaat zijn om afgebroken sleutels te verwijderen.

Met een tangetje kan je de sleutel vervolgens uit het slot trekken, als er een zichtbaar puntje uit het slot steekt. Heb je geen geschikt tangetje? Koop dan het uitbreidingspakket om er zeker van te zijn dat iedere sleutel uit het slot gehaald kan worden.

Waarderingen

Er zijn nog geen Waarderingen.

Wees de eerste om “Sleutel verwijder set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *