Creditcard lockpick aanbieding
-29%

Creditcard lockpick aanbieding

 34,95  24,95

Op voorraad


 
    betalingsmethode
SKU: CCDRCSLT Categorie: Tag:
 • Beschrijving
 • Beoordelingen (4)

Beschrijving

Deze creditcard set is enorm geliefd bij de meeste lockpickers. Als je van lockpicken houdt en graag je vrienden helpt met het openen van sloten, dan is een normale lockpick set vaak te groot om overal mee naar toe te nemen. De creditcard set is daar juist wel geschikt voor. Deze set is even groot als een normale creditcard, maar wel grofweg twee keer zo dik.

Het transparante cilinderslot is ook erg fijn om lockpicking mee te oefenen. Er zitten twee sloten bij om beide kanten op slot of open te draaien. Dit slot laat je zien wat je fout doet tijdens het lockpicken en dus ook wat je goed doet.

Deze aanbieding is ideaal voor iedereen die net begint met lockpicken.

 

Wat ontvang je met deze aanbieding:

Creditcard lockpick set
Transparant cilinderslot

4 reviews for Creditcard lockpick aanbieding

 1. 4 van 5

  Het is eigenlijk mijn fout, maar ik wilde eigenlijk een set kopen met iets meer opties. Daarom zou ik toch een Slimline set de volgende keer. Leuk oefenslot

 2. 5 van 5

  Zoals beschreven, uitstekend

 3. 5 van 5

  De set heeft kleinere lockpicks die wat oefening nodig hebben om goed onder controle te krijgen, gelukkig gebeurt dat bij deze set vrij snel. De lockpicks in deze set hebben geen handvaten en zijn klein, maar dat is ook waar het om draait bij deze set. Zelf is het me gelukt om een hangslot hiermee te rake’n. Het is eigenlijk best een goede selectie van lockpicks. Omdat de lockpicks zo klein zijn en het ijzer zo gevoelig is kon ik de pinnetjes in het slot echt voelen na een beetje oefenen. Als lockpicking helemaal nieuw voor je is moet je niet denken dat lockpicks zo maar ieder slot voor je zullen openen. Daarom kan ik deze set icm het doorzichtige cilinderslot sterk aanraden. Je moet echt in het slot kunnen kijken om te zien wat je doet met het slot en hoe veel druk je er op uitoefent enz. Lockpicking ziet er misschien makkelijk uit, maar het heeft echt wat oefening nodig.

 4. 4 van 5

  Werkt prima voor beginners, deze sloten kunnen lastig zijn om te openen.
  Als je blijft oefenen (of video’s bekijkt), kun je het heel gemakkelijk leren.


Een beoordeling toevoegen