Blind Bars Duos

 6,50

Uitverkocht

Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

Voor actuele data kun je contact op nemen via de klantenservice.

Herinner mij wanneer dit product weer op voorraad is

BLIND BAR TOK TENSION WRENCHES

TOK tension wrenches zijn van essentieel belang bij het samenstellen van jouw lockpicking set. Daarom heb je de Blind Bar Duos Set nodig. Deze twee Top Of the Keyway bars maken ook deel uit van de grotere set Blind Bars Six.

Ieder slot is anders

Er is een grote verscheidenheid aan vormen, als het gaat om sleutelgaten. Een van de aspecten die vaak verschilt tussen de sleutelgaten is de breedte. Elk sleutelgat heeft een andere breedte. Om het slot met lockpicking gereedschap te openen, is een goed passend draaigereedschap nodig.

Dus deze duo set van Blind Bar dekt de twee meest voorkomende breedtes die je nodig hebt. De set bevat een dikke Blind Bar (1 mm) en een dunne Blind Bar (0,8 mm).

Dit is TOK Tension

De TOK Spanner (Top Of Keyway) kan worden gebruikt door hem in de bodem van het sleutelgat te steken. Laat me uitleggen waarom dit een Top Of Keyway (top van het sleutelgat) spanner wordt genoemd. De TOK spanner is uitgevonden in Amerika door een lockpick fabrikant genaamd Ken Persson (Peterson). In Amerika worden alle slotcilinders op de tegenovergestelde manier geïnstalleerd als in Europa. Dus de onderkant van het sleutelgat is aan de bovenkant in hun geval.

Om het eenvoudig te houden, plaatst je de TOK-spanner aan de kant waar de pennen zijn uitgelijnd (onder of boven). Let er na het plaatsen goed op dat het staal de eerste pen van het slot niet raakt. Als dat het geval is, moet je de spanner iets verder uit het sleutelgat verplaatsen. Je moet een draaiende druk kunnen uitoefenen in de cilinder van het slot.

Alle Blind Bars zij zo ontworpen dat er meer ruimte in het sleutelgat overblijft voor jouw lockpick. Op deze manier wordt lockpicking een beetje makkelijker gemaakt voor je.

Volgens sommige zijn dit de meest essentiële middelen uit een lockpick set. Dit is een set van twee tension wrenches. De tension wrenches dienen aan de onderkant van het sleutelgat gebruikt te worden. Des ondanks staan ze bekend als Top Of Keyway (TOK) tension wrenches. De Blind Bars Duos set bevat:

  • Blind Bar P1 – 1 mm dik
  • Blind Bar A2 – 0,8 mm dik

Extra informatie

Merk

Losse Lockpicks Soort

Tension wrench soort

TOK

Categorieën

Tension Wrench

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blind Bars Duos” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *