Just Picks – Euro Slender

 72,50

(1 klantbeoordeling)

Uitverkocht

Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

Voor actuele data kun je contact op nemen via de klantenservice.

Herinner mij wanneer dit product weer op voorraad is

Deze set bevat Peterson’s allereerste aanbod van Slender Government Steel Picks om in nauwe sleutelgaten te lockpicken. Vanwege de slanke eigenschappen, heeft Peterson deze picks ontworpen op basis van hun standaard profiel voor maximale stevigheid.
Deze set van Peterson’s 0.018″ Lock Picks bevat Peterson’s 7 populairste picks. Bespaar geld terwijl je jouw lockpick-arsenaal uitbreidt. Je zult verbaasd zijn hoe sterk ze zijn! Opmerking: Alleen Lock Picks – geen mapje!

Deze Peterson pick set wordt gemaakt van 0,018” dik Government Steel en vervolgens geperst in een paars getinte kunststof handvat. Dit is de op-één-na dunste serie picks van Peterson. Hoewel ze iets dikker zijn dan de 0.015 picks, zijn ze ontworpen met de “Euro” hals reductie om de toegang te verbeteren in benauwde sleutelgaten. Ze zijn ontworpen om nuttig te zijn voor sloten met smalle sleutelgaten en om wat meer kracht dan de 0.015 picks te bieden.

 

Ze zijn ontzettend handig voor sloten met smalle sleutelgaten.

Houd er rekening mee dat deze picks speciaal zijn ontworpen om toegang te bieden in smalle sleutelgaten waar standaard picks niet in zullen passen. Deze versmalling van de breedte zorgt er natuurlijk voor dat de picks iets minder stevig zijn.
Als je deze dunne picks in bredere sleutelgaten wilt gebruiken, dan betekent dit dat je de zijdelingse steun van de twee wanden in het sleutelgat niet meer hebt. Bij smalle sleutelgaten zou deze lockpick hier wel nog steun uit kunnen halen. Als je zwaarhandig bent, dan kan het zijn dat deze picks zijwaarts gaan buigen of zelfs onder hoge druk breken in sloten met brede sleutelgaten.

Extra informatie

Categorieën

Losse Lockpicks

0 031 Dikte

Merk

Dikte

0.015"

Losse Lockpicks Soort

, ,

1 beoordeling voor Just Picks – Euro Slender

  1. wesley

    Zeer complete set! Vind de peterson handvatten erg fijn geven een zeer goeie feedback.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *