Peterson C4 – Shrike

 5,90

(1 klantbeoordeling)

Uitverkocht

Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

Voor actuele data kun je contact op nemen via de klantenservice.

Herinner mij wanneer dit product weer op voorraad is

Naar verluidt heeft Peterson gekeken naar het ontwerp van andere producenten om het ontwerp van deze golvende Rake te verbeteren. De krommingen in de pick zijn aangepast, zodat het gereedschap nu nog functioneler is. Het uiteindelijke resultaat lijkt op de originele C4 van Peterson, maar schijnt veel beter te zijn volgens alle reviews.

Sloten geopend: Master 141, master 3, een paar goedkope plaatjescilinders, geldkluisjes, en de Y1 Euro cilinder.

Deze lockpick is gemaakt van 0.025” Government Steel, maar hebben geen handvat. Dit is de dikste serie lock picks van Peterson. Hoewel 0.025” dikker is, dan de 0.015” en 0.018” picks van Peterson, hebben ze wel een “Euro” hals reductie. Deze hals reductie is gemaakt om meer bewegingsruimte te vormen in moeilijk toegankelijke sleutelgaten.

Deze picks zijn erg handig voor sloten met nauwe sleutelgaten waar meer kracht bij nodig is, dan de 0.015” en 0.018” picks kunnen bieden.

Impressions: Super! In het verleden vond ik Raking maar niets, want hier had ik weinig geluk mee. “Rocking” werkte wel met mijn City en Bogota Rake, maar verder weinig suces… Dit is de enige Rake waar ik echt succes mee haal door de traditionele rake techniek toe te passen (van binnen naar buiten in tegenstelling tot “Rocking/Schommelen”). Wafer locks zijn een koud kunstje geworden, net zoals Master 3s. Bovendien is de Pick virj comfatabel in geburik. Het viel mij op dat het profiel virj identiek is aan de 3/5 van de Sine Quint Wonder Waves. Normaal gesproken neem ik geen rakes op in mijn favoriete selectie, maar voor deze rake maak ik een uitzondering.

Extra informatie

Categorieën

Losse Lockpicks

Merk

0 031 Dikte

Losse Lockpicks Soort

Dikte

0.025"

1 beoordeling voor Peterson C4 – Shrike

  1. Anoniem

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *