Lockpick Blanco’s (3-st.)

 4,50

Uitverkocht

Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

Voor actuele data kun je contact op nemen via de klantenservice.

Herinner mij wanneer dit product weer op voorraad is

Hier zijn drie lock pick blanks om uw favoriete lock pick set te creëren. De blanks zijn 0,02″ inch dik en zijn gemaakt van 301 roestvrij staal.

  1. Begin met het zoeken naar een goed ontwerp. Er zijn verschillende lockpick template ontwerpen die online te vinden zijn. Deze dunne platen metaal zijn 0,02 inch dik.
  2. Probeer de lengte te meten van het sleutelgat van het slot dat je gaat plukken en markeer de overeenkomstige lengte op de roestvrij stalen plaat.
  3. Lijn de lockpick sjabloon (stap 1) uit op de lengte die je in stap 2 hebt gemarkeerd en zorg ervoor dat de pick klein genoeg is om bij elke pin te komen.
  4. Snijd de blinde vorm van de lockpick af met een metaalzaag of een slijpmachine, maar laat eventuele kwetsbare delen over voor stap 7.
  5. Blus de lockpick tijdens stap 4 om oververhitting te voorkomen.
  6. Schuur ruwe bramen weg.
  7. Verwijder met een vijl overtollig staal van de delicate delen om de vorm van je lockpick te vervolledigen.
  8. Test je lock pick en evalueer je ontwerp.
  9. Polijst de randen van je lockpick
  10. Test de lockpick opnieuw door hem in het slot te steken en te bewegen. Pas indien nodig de vorm van de lockpick aan met scherp en vijl tot je het slot open krijgt.

Zorg voor een mooi handvat voor je nieuwe lockpicks. Ik heb genoeg coole ontwerpen online gezien. Je kunt iets ingewikkelds proberen zoals Ratyoke lockpicks of iets makkelijks, zoals een ijslollyhandvat bedekt met krimpkous!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lockpick Blanco’s (3-st.)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *