Gratis verzending lockpickwebwinkel
Gratis verzending vanaf 50,-
Gratis cadeau vanaf 45,-
30 dagen bedenktijd
Klanten beoordeling van 5 sterren

Lockpicking Universiteit

lockpickinguniversiteit

Lockpicking Universiteit

De Lockpicking Universiteit is een online leer centrum die zich inzet om mensen te helpen met hun lockpick avontuur. Ze bestaan sinds 2013 en hebben zich inmiddels bewezen als autoriteit op het gebied van lockpicking.

De Lockpicking Universiteit is geheel Nederlandstalig en is voor zowel beginners als professionals een bron van inspiratie. De Lockpicking Universiteit is je rechterhand vanaf het moment dat je jouw eerste interesse in lockpicking ontwikkelt.
 
Koen Duindam de oprichter van de Lockpicking Universiteit is altijd bezig met lockpicking en ook dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe content. Je kunt je via de site inschrijven om op de hoogte te blijven van nieuwe lockpick informatie. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met ons of de maker van LockpickingUniversiteit.nl!

LockpickingUniversiteit adviseert een lockpick set met alle basisbehoefte van iedere lockpicker, een goede collectie lockpicks en diverse tension wrenches. Naast een goede lockpick set is het altijd belangrijk om te leren lockpicken met een goed oefenslot. De oefensloten helpen je om een goed beeld te vormen van wat je doet tijdens het lockpicken.

Vind hieronder enkele acties die wij op advies van Lockpicking Universiteit hebben samengesteld en ontdek de kunst der lockpicking!

Lockpick Handboek

Koen heeft een Lockpicking handboek geschreven voor iedereen met interesse voor lockpicking. Het handboek is in het Nederlands geschreven en legt je uit hoe lockpicking een echte wereld sport is en hoe de tools gebruikt moeten worden.
 
Je leert over veel verschillende onderwerpen waar je mee te maken krijgt tijdens het lockpicken. Lees meer over de lockpicking avonturen in het Nederlandstalige lockpick handboek van Lockpickinguniversiteit!

Lockpickwebwinkel volgen?
   

5 sterren beoordeling

Algemende voorwaardePrivacySitemap
© 2013-2020 LockpickWebwinkel.nl