Sparrows Monkey Paw EXPANSION

 15,99

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

MONKEY PAW = WENSEN …… Iemand wenste meer Monkey Paws.

Deze verzameling van drie lockpicks is een uitbreidingsset voor de Original Monkey Paw en de Monkey Paw Classic van Sparrows.

De krachten van de Original Monkey Paw van Sparrows zijn zo verwoestend dat we ons verder hebben verdiept in de Duistere Kunsten van Lockpicking door je drie extra Monkey Paws van Sparrows te brengen. Onthoud, de Duisternis kiest jou …… geef eraan toe.

Deze Sparrows lockpick set van drie lockpicks geeft je er twee die hoger zijn dan de Original Monkey Paw en één die lager is. Alle lockpicks zijn gesneden uit 0,025″ dik staal.

Alle lockpicks worden vervaardigd door SPARROWS van Amerikaans gemaakt 301 Cold Max Steel met een gemiddelde treksterkte van 280.000 PSI.

ACHTERGROND

Voor degenen die volledig in de war zijn door de productbeschrijving.

Een Monkey’s Paw talisman heeft de vorm van een bewaarde apenpoot, meestal met drie of meer vingers. Het wordt verondersteld te zijn ontstaan uit een mystieke primaat of een vervloekte aap en is het onderwerp van een boek geschreven in 1902 door W.W. Jacobs “Monkey’s Paw”. De talisman staat bekend om zijn vermogen om wensen te vervullen, maar met een significante en vaak kwaadaardige wending. SPARROWS NEEMT GEEN VERANTWOORDELIJKHEID VOOR EVENTUELE ONGEÏNTENDEERDE KWAADAARDIGE WENDINGEN.

Wanneer iemand de Monkey’s Paw talisman van Sparrows bezit, heeft hij de mogelijkheid om drie wensen te doen. Echter, elke wens komt met een onvoorziene consequentie die onbedoeld of verdraaid kan zijn. De magie van de poot manipuleert de wens op een manier die uiteindelijk resulteert in tragedie of wanhoop voor de gebruiker. Deze wrede wending is vaak een les in de gevaren van het knoeien met het lot en de onbedoelde gevolgen van iemands verlangens. …… Maar je zou in orde moeten zijn en op geen enkele manier wil SPARROWS dat dit je ervan weerhoudt om meerdere Monkey Paws te kopen. Het is net als Chat AI, je moet specifiek zijn met je wensen.

Bijvoorbeeld, als iemand wenst voor een aanzienlijke som geld, kan de Monkey’s Paw van Sparrows de wens vervullen door de dood van een geliefde te veroorzaken en een erfenis te bieden als de bron van de rijkdom. Als alternatief, als iemand wenst voor eeuwige jeugd, kunnen ze zichzelf eeuwig gevangen vinden in een verouderend, rottend lichaam. De magie van de Monkey’s Paw staat bekend om het vinden van het meest tragische en verdraaide pad om de wens te vervullen, waarbij de gevaren van hebzucht en de balans van kosmische gerechtigheid worden benadrukt… Dus wees specifiek, maar onthoud dat het wel werkt. Dus je kunt wel voor het leven vervloekt zijn, maar het werkt wel.

De Monkey’s Paw talisman van Sparrows moet dienen als een waarschuwend symbool, mensen herinnerend aan de gevaren van het zoeken naar macht of het proberen te veranderen van hun lot zonder na te denken over de gevolgen. Zijn duistere magie laat een blijvende impact achter op degenen die het durven te gebruiken, als een herinnering aan de fragiele aard van menselijke verlangens en de prijs die men kan betalen voor het proberen te manipuleren van de bovennatuurlijke krachten van de wereld….. Maar nogmaals, een echt goede lockpick set van Sparrows.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sparrows Monkey Paw EXPANSION” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *