Losse Lockpicks

Stel je eigen lockpick set naar eigen smaak samen met de Doe Het Zelf opties van LockpickWebwinkel. Door jouw eigen pick set te ontwerpen krijg je altijd precies wat jij nodig hebt. Hierdoor kan je de meest efficiënte en compacte lockpick tool-kit samenstellen. Met de keuze uit onze brede selectie aan losse lock picks, waaronder SouthOrd’s Europese Slimline lockpicks en veel verschillende Sparrows lockpicks, kan je een set op maat maken.

Bekijk Filters

Dit zijn alle producten in deze categorie

 • Sparrows Euro Hook .020"

  , , ,

   4,99
 • Sparrows Worm Rake .020"

  , , ,

   4,99
 • Sparrows High Reach Twenty

  , , ,

   4,99
 • Sparrows Short Hook .020"

  , , ,

   4,95
 • Sparrows Triple Peak .020"

  , , ,

   4,99
 • Sparrows Steep Hook .020"

  , , ,

   4,99
 • Sparrows Offset Hybrid .020"

  , , ,

   4,99
 • Sparrows City Rake .020"

  , , ,

   4,99
 • Sparrows half diamond 20 lockpick

  , , ,

   4,99
Bekijk Filters

Dit zijn alle producten in deze categorie

Slot openen met jouw eigen lockpick set

Onze collectie is gemaakt om een lockpick set met ieder budget te maken. Maak een lockpickset van lock pick tension wrenches en individuele MAX picks. een Sparrows Worm Rake of andere Bogota-stijl Rakes, lockpicks met metalen handvatten, of Duitse SSDeV Hooks. Als je jouw set eenmaal hebt samengesteld, dan kan je het afmaken met een paar losse handvatten, een lockpick etui of een geschikt stuk krimpkous.

Grote collectie lockpicks

Professionele slotenmakers hebben een brede keuze aan lockpicks en accessoires nodig in hun gereedschapskoffer. Des te meer lockpicks zij hebben, des te makkelijker zij het slot met verloren sleutel kunnen openen. Deze pagina bevat alle lockpick tools uit ons assortiment en dus ook een paar innovatieve stukken gereedschap en accessoires die een slotenmaker misschien nog niet eerder heeft gebruikt. Deze collectie lock picks biedt je hook picks, rake picks, diamond picks, ball picks, tension wrenches, bypass tools (met o.a. knives en decoders), tubular lock picks, wafer picks, comb picks en Disc Detainer Picks (DDP).

Wij hebben lockpicks van de beste producenten uit de industrie, waaronder Sparrows, Peterson en SouthOrd. Het materiaal van deze lock picks is van de hoogste kwaliteit, en sterk genoeg een flinke stoot te verdragen. Als je ooit een lockpick breekt, dan kan je deze snel en goedkoop vervangen door een losse lockpick te kopen uit onze collecte van hoogwaardige lockpick merken.

Het grootste assortiment van Nederland

Wanneer de tijd is aangebroken om een enkele pick te vervangen, dan hoef je niet per se diep in de buidel te tasten. Je kunt jouw geld besparen, als je niet direct een hele lockpick set wilt kopen voor slechts een onderdeel. Bij LockpickWebwinkel bieden we losse picks te koop aan zodat je een lockpick set goedkoop kunt aanvullen. Deze selectie geeft je ook de kans om een nieuw bijzonder ontwerp te proberen, zoals bijvoorbeeld een TOK tension wrench, Bogota of Worm Rake. Daarnaast geven we je ook de kans om verschillende lockpick merken of diktes te testen. Het gereedschap om een slot mee te openen is van verenstaal of RVS en is afgebraamd, afgerond en gepolijst tot in de perfectie. Met een een fijne afwerking kan het gereedschap beter gebruikt worden om een slot te openen. Een selectie van kwaliteit is onze hoogste prioriteit, dus je kunt erop vertrouwen dat het gereedschap dat je bij LockpickWebwinkel koopt het beste op de markt is. Een beginner die zijn collectie wilt upgraden met verschillende soorten roestvrijstalen picks die online te koop zijn, dan zit je op deze pagina op het juiste adres. Ons assortiment bevat de belangrijkste picks die zijn ontworpen voor beginners en professionals. Ongeacht welke individuele lockpicking tool je ook kiest, je ontvangt altijd een betrouwbare tool om jouw lockpick set mee aan te vullen tot een geweldige set. Je zult merken dat je de basis picks voor het schadeloos openen van een slot op deze pagina altijd zult vinden. Wij zijn trots om het grootste assortiment van Nederland in slot gereedschap online te mogen aanbieden.