Sparrows Night School – Tuxedo Edition (Zonder Sloten)

 44,50

Uitverkocht

Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

Voor actuele data kun je contact op nemen via de klantenservice.

Herinner mij wanneer dit product weer op voorraad is

TIJDELIJK PRODUCT – Alles wat je met lockpicking wilt leren in een handige etui. De Night School Tuxedo Edition komt met zeven lockpicks, zes tension wrenches en een Sherman Case opbergmap.

De lockpick set is een luxe versie van de Tuxedo set, want deze komt standaard met Sparrows speciale thermo handvatten. Bewaar deze set in de hoes waar aan de linkerzijde een dubbele flap zit om zowel lock picks, als oefensloten, in op te bergen. De rechterzijde heeft 4 zakjes om sloten in mee te dragen. Als je wilt lockpicken, dan heeft deze set alles wat je nodig hebt. De set bevat 1 Basis Lockpick set van Sparrows, met:

  • 1 Best Buster Snake Rake 0,64 mm dik
  • 1 Triple Peak Rake 0,64 mm dik
  • 1 Kleine Half Diamond 0,64 mm dik
  • 1 Offset Hybrid 0,64 mm dik
  • 1 Short Hook 0,64 mm dik
  • 1 City Rake 0,64 mm dik
  • 1 Double Peak Rake 0,64 mm dik
  • 1 Zwarte Tuxedo Hoes
  • 6 Tension Wrenches
  • 1 Hoes

Technische Begrippen

De “Best Buster” is een alternatief design voor de traditionele “Snake Rake”. Deze rake is erg effectief op veel verschillende sloten, maar is speciaal gemaakt voor sloten waar de pinnen een vlak profiel hebben.
De “Triple Peak” wordt gebruikt met een terugtrekkende beweging en is een van de meest effectieve rakes die er bestaat. Deze rake is anders dan de meeste rakes, omdat het een “stoot” veroorzaakt wat erg vergelijkbaar is met bumpkeys. Deze lockpick lijkt erg op de “Double Peak”.
De “Kleine Half Diamond” is toepasbaar op de pinnen van sloten waar normale Hook lockpicks niet toepasbaar zijn, door als een soort wig te werk te gaan. De Half Diamond klemt zichzelf onder, en soms langs, de pinnen die te laag geplaatst zijn, zodat de traditionele Hook hieronder kan komen.
De “Offset Hybrid” is een combinatie van een Shallow Hook en een afgeronde Half Diamond. De wig-achtige punt en de speciaal afgeronde randen glijden als het ware door het sleutelgat. Deze lockpick dient als een steunpunt in je set en je zult ervaren dat deze lockpick extreem fijne en gecontroleerde bewegingen zal maken. Dit is van cruciaal belang in bijvoorbeeld ASSA sloten.
De “Short Hook” (ook bekend als “Lifter”) is een van je eerste keuzes uit je lockpick arsenaal. Deze pick is de meest veelzijdige en meest gebruikte lockpick die er is. Deze Hook lockpick is ontworpen om de lockpicker de fijne kneepjes bij ieder metalen pinnetje in het slot te laten voelen. Deze lockpick kan ook gebruikt worden met een rake techniek, zodat je meerdere pinnen tegelijkertijd kunt plaatsen. Deze lockpick is toepasbaar op veel verschillende sleutelgaten en pin-profielen.
De “City Rake” is een bekende rake die heeft bewezen onmisbaar te zijn in iedere lockpick set. Deze lockpick is fantastisch om de meest voorkomende commerciële en woningsloten pin-profielen te manipuleren.

Alle lockpicks zijn gemaakt door Sparrows waarbij alleen Amerikaans 301 Cold Max staal gebruikt word dat een druk van 280.000 PSI aankan.

Extra informatie

0 031 Dikte

Categorieën

Lockpick Sets

Merk

Losse Lockpicks Soort

Soort

Formaat

Dikte

0.025"

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sparrows Night School – Tuxedo Edition (Zonder Sloten)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *