Skylender + PXS14 Actie

 63,00

Uitverkocht

Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

Voor actuele data kun je contact op nemen via de klantenservice.

Herinner mij wanneer dit product weer op voorraad is

Lockpicking leren is nog nooit zo realistisch en eenvoudig geweest als dat het nu is met de Skylender trainingscilinder en de PXS-14 lock pick set van SouthOrd.

Leer in een korte tijd hoe je een slot kunt openen zonder dat je de sleutel gebruikt. Vrijwel ieder slot valt te manipuleren met een lockpick set. Wij brengen je graag op weg met ons nieuwste oefenslot en de betrouwbaarheid van SouthOrd.

Ons Skylender oefenslot is een metaal cilinderslot met groeven, zodat je kunt zien hoe het slot van binnen functioneert.

Met de lockpicks en tensionwrenches uit de PXS-14 set van SouthOrd kan je iedere pin in het slot manipuleren. Breng spanning aan op de cilinder met de tension wrench en bekijk hoe de pinnen reageren op de druk die je uitvoert met de lockpick.

Kies tijdens het lockpicken voor een hook pick, als je jouw Single Pin Pick (SPP) vaardigheden wilt verbeteren. SPP is de meest besproken manier om de locksport te beoefenen. Het stelt je instaat om vrijwel ieder slot te ontgrendelen.

Een andere optie is om een rake pick te kiezen. Met deze lockpicks kan je de rake techniek uitvoeren. Door de cilinder op spanning te zetten en de rake lockpick door het slot te halen zorg je ervoor dat iedere pin snel op zijn plek terecht komt. Deze techniek werkt helaas niet op ieder slot, maar het kan een uitkomst zijn, als je een slot snel wilt ontgrendelen.

Het Skylender oefenslot is in tegenstelling tot andere oefensloten volledig van metaal. Dit biedt de gebruiker de meest realistische ervaring tijdens het oefenen van lockpicking. De feedback die je ontvangt tijdens het lockpicken is bij een metaal cutaway slot, zoals de Skylender, beter dan bij een doorzichtig oefenslot.

Lukt het jou om de Skylender te ontgrendelen met jouw locksport vaardigheden? Dan krijg je de witte band in lockpicking!

Zodra je de Skylender een aantal keer hebt ontgrendeld kan het tijd zijn voor een nieuwe uitdaging. Een goede stap is om dan anti-lockpick pinnen uit te proberen. Kijk hiervoor eens naar de Pins ’n Springs van Skylender!

Met de Pins ’n Springs kan je het Skylender oefenslot lastiger maken met andere pinnen en veringen. Dit geeft je een volledig nieuwe ervaring met lockpicking!

Geen uitdaging zal te groot voor jou zijn, als je eenmaal gewend bent geraakt aan de lockpicks van SouthOrd. Met keuze uit elf verschillende profielen, is dit een van de meest geliefde lockpick sets ter wereld.

SouthOrd is enorm populair over heel de wereld. Dit komt doordat ze jarenlang al hoge kwaliteit produceren tegen een lage prijs. SouthOrd biedt bovendien een grote keuze aan lockpicks aan die je los bij ons kunt bestellen. Zo kan je jouw eigen lockpick set maken of uitbreiden met onze collectie lockpicks.

De dikte van de PXS-14 lockpicks is ideaal voor starters en dit oefenslot in het bijzonder. Ze zijn duurzaam en eenvoudiger te hanteren dan andere dunnere lockpicks.

Als je een echte puzzelaar bent en van leerzame breinbrekers houdt, dan is deze lockpick set met oefenslot een bijzondere ervaring voor jou, familie of je vriend(en)!

Extra informatie

Categorieën

Lockpick Sets, Oefensloten

Merk

Dikte

0.025"

Soort slot

Cilinderslot

Reddit rank

Rank 1 (Wit)

Soort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skylender + PXS14 Actie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *