Peterson BOGIE-Evasion and Escape Set EN

 25,50

Uitverkocht

Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

Voor actuele data kun je contact op nemen via de klantenservice.

Herinner mij wanneer dit product weer op voorraad is

De Bogie lock pick set uit de Evasion and Escape lijn van Peterson is gebaseerd op hun best verkopende “Bogie” stijl lockpicks.

De schacht die gelijkmatig toeneemt tot de tip van de lockpick maximaliseert de sterkte en elimineert spanningsconcentraties die picks kunnen doen breken. Met een goede techniek is een onmiddellijke opening vaak mogelijk.

Ook hier heeft Peterson Christina’s aanbevelingen gevolgd bij het ontwerpen van deze lockpick set. Dit aanbod is vergelijkbaar met de SERE stijl. Peterson noemt hun reeks de onze: E & E (Evasion & Escape (Ontwijken en Ontsnappen)).

Om duurzaamheid te verzekeren, zijn deze lockpicks gemaakt van Petersons top-end 10-95 verenstaal. Zegebruiken een kinetisch trommelsysteem om een ultra nette afwerking en een uitstekende lockpicking prestatie in het sleutelgat te verkrijgen. Een probleem met bestaande lockpicks van deze aard is dat de operationele lengte de neiging heeft om enkel sloten met 5 of minder pinnente kunenn picken. Een van Petersons vorderingen was om de reikwijdte te vergroten, zodat sloten met 7 pinnen of misschien meer kunnen worden gemanipuleerd.

Een bijkomend probleem in Europa is de koppeling die kenmerkend is bij veel sloten. Als de koppeling niet naar achteren wordt geduwd (wat normaal met de sleutel gebeurt), zul je merken dat je uiteindelijk wel de cilinder pickt, maar dat het slot niet opengaat. In deze kit krijg jezowel een standaard lockpick voor sloten tot 5 pinnen, een langer type lockpick, plus een lange tension wrench waarmee je de koppeling kunt indrukken terwijl je pickt.

Extra informatie

Gewicht 0,03 kg
Categorieën

Lockpick Sets, Tension Wrench

0 031 Dikte

Merk

Soort

Losse Lockpicks Soort

,

Dikte

0.025"

Tension wrench soort

Meest gebruikte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peterson BOGIE-Evasion and Escape Set EN” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *