Peterson Ghost GSP

 105,50

Uitverkocht

Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

Voor actuele data kun je contact op nemen via de klantenservice.

Herinner mij wanneer dit product weer op voorraad is

De Peterson GHOST Pick Set is ontworpen voor de Peterson fans die een kleine, hoogwaardige set willen voor normaal dagelijks gebruik. Deze lockpick set is ook in pocket-size, wat inhoudt dat die gemakkelijk in je broekzak past.

Ervaar de kwaliteit van een Government Steel set; het sterkste staal dat wel een klap kan verdragen. Kost het daardoor iets meer? Natúúrlijk, maar dit staal zal u op lange termijn geld besparen. Waar de meeste andere picks zullen breken, zullen de lockpicks gemaakt van Government staal de klap weerstaan.

Deze GHOST Series-Set wordt geleverd in de gevoerde nylon opbergmap die volgens Peterson vaak gekopieerd wordt. De inhoud bevat zes Gov Steel Picks met Peterson’s kenmerkende handvatten, in deze set zijn dat:

  • 1 x H1-GSP – Hook 1
  • 1 x H5-GSP – Hook 5
  • 1x PR-GSP – Peterson Reach
  • 1 x BG-1 GSP – Bogie series 1 in 0.025
  • 1 x BG-2-18 GSP Bogie series 2 in 0.018
  • 1 x LR-GSP Long Ripple

Peterson’s mening over tension wrenches is dat de lock picker liever zelf kiest waar de flex twist zich bevindt. Dus in plaats van honderden gebogen tension wrenches te creëren, biedt Peterson een selectie van HIGH QUALITY Government Steel Turning Tools die de gebruiker kan aanpassen aan zijn of haar persoonlijke behoeften. Je ontvangt de volgende zeven Gov Steel tension wrenches:

  • 1x PPB-LT-NT Pry Bar Lite zonder tanden/kartels
  • 1x TTB-EAGLE-6, een zesdelige gebogen tensionwrench set.

Hoewel het laatste item als TTS-6-ASSY in de inhoudsopgave is opgenomen, werd de naam veranderd naar TTB-EAGLE-6 toen Peterson ze beschikbaar stelden voor de detailhandel, als tension wrenches.

Extra informatie

Categorieën

Lockpick Sets

Merk

0 031 Dikte

,

Soort

Dikte

0.018", 0.025"

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peterson Ghost GSP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *