Lishi 2-in-1 HON66

 34,95

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

Lishi 2-in-1 HON66 lockpick is ontworpen voor Honda autosloten. Deze Honda sloten zal je ook terugvinden in auto’s van Acura.

Dit gereedschap van Mr. Li is een 2-in-1 lockpick. Dat houdt in dat je de sloten van Honda en Acura niet alleen schadeloos kunt ontgrendelen, maar ook kunt decoderen. Het decoderen van het slot houdt in dat je precies kunt aflezen hoe je voor het slot dat is geopend een sleutel op maat kunt maken.

Deze lockpick past enkel in de sloten die wij hebben benoemd op onze uitleg pagina van Lishi. Er staat een verwijzing naar deze pagina onderaan deze productbeschrijving. Bovendien staat er op deze pagina een korte handleiding over hoe je het autoslot gereedschap van Lishi kunt gebruiken.

Tijdens het lockpicken kan je de dieptes van iedere inkeping lezen Hierdoor kan je achteraf een nieuwe sleutel maken voor het Honda/Acura slot met behulp van de decoder.

Dit is de meeste krachtige tool dat ooit is ontworpen voor het openen van autosloten. Binnen twee minuten kan een slotenmaker, lockpick professional, dealer, leasemaatschappij, wegenwacht of andere overheidsinstantie het slot schadevrij openmaken.

Vrijwel ieder autoslot is gevoelig voor dit product. Wij verkopen verschillende uitvoeringen en kunnen op aanvraag het hele assortiment van Lishi aanbieden.

Lees op deze pagina de handleiding en meer over de HON66 en andere Lishi Tools.

Extra informatie

Type

HU64 (10) V.3, HON66, HU100 (10) V.3, HU92 (10) V.3, SIP22, HU83 V.3, HU101 (10) V.3, HU162T(10), HU66 V.3

Categorieën

Auto lockpicks

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lishi 2-in-1 HON66” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *