Lockpicking Transparant Oefenslot Serrated

 17,99

(4 klantbeoordelingen)

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

Lockpicking is een vaardigheid waarbij je op gevoel de pinnen in het slot tot de scheidingslijn verplaatst. Om het slot open te maken manipuleer je het slot met een lockpick. Lockpicking kan je sneller leren door gebruik te maken van een oefenslot.

Oefensloten geven je de mogelijkheid om te zien hoe je jouw lockpick gebruikt in het slot. Je kunt waarnemen wat voor invloed de lockpick uitoefent op de pinnen.

Dit oefenslot heeft vijf gekartelde beveiligingspinnen in het mechanisme zitten. Het doorzichtige oefenslot is ideaal om de magie van lockpicking te visualiseren. Je ziet hoe het slot werkt met sleutels en met lockpicks.

De Locksport is een leerzame hobby voor iedereen die van puzzelen houdt. Terwijl je een puzzel oplost leer je direct hoe een slot functioneert. Per slot leer je telkens meer over de veiligheid om je heen.

Onderzoek wijst uit dat men sneller begrijpt hoe een slot werkt, als zij gebruik maken van een transparant oefenslot. Door goed te kijken naar hoe de lockpick werkt en wat voor gevoel dat geeft in de hand die de lockpick draagt, krijg je een visueel geheugensteuntje.

Ik wil een extra uitdaging

Voor de avontuurlijke lockpickers hebben we twee vergelijkbare oefensloten, maar dan met speciale beveiligingspinnen. Bekijk hiervoor het oefenslot met spool pins of het oefenslot met standard pins.

Extra informatie

Categorieën

Oefensloten

Merk

Soort slot

Cilinderslot

Welk type beveiligingspinnen?

materiaal oefenslot

4 beoordelingen voor Lockpicking Transparant Oefenslot Serrated

  1. Per-Tore

  2. Stijn de Vries

  3. Mark V.

  4. Robert R.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *