Aanbieding!

Sparrows Revolver Oefenslot

Oorspronkelijke prijs was: € 54,50.Huidige prijs is: € 49,50.

-9%
(15 klantbeoordelingen)

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

1 Magazijn met 4 Oefensloten, dat is Sparrows Revolver.

Deze extra grote cilinder is gemaakt om je met iedere rotatie van 90 graden een nieuwe rij sluitpinnen te bieden.
Het pinprofiel van het slot begint op 12 uur met een rij standaard pinnen gemarkeerd met een klein pijltje. Draai het een kwartslag met de klok mee en je krijg een rij met Spool pinnen. Op half zes vind je een rij met Serrated pinnen en tenslotte, op kwart voor negen, een rij met Mushroom pinnen.
Je vindt dus vier verschillende soorten beveiligingspinnen in dit slot die met iedere kwartslag rotatie progressief lastiger worden om te lockpicken.
Het profiel van een rij met beveiligingspinnen is als volgt: Standaard pin (1), Beveiligingspin (2), Standaard pin (3), Beveiligingspin (4), Standaard pin (5).

Misschien heb je even geen zin in een ingewikkeld oefenslot… Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Het leven is soms als zwaar genoeg. In dat geval heb je geluk, want The Revolver van Sparrows kan je makkelijk uit elkaar halen met een inbussleutel.
Met de Revolver ontvang je alle onderdelen die je nodig hebt om sommige pinnen uit het slot te verwijderen en het slot makkelijker te maken voor lockpicking.

Sparrows heeft ook extra beveiligingspinnen toegevoegd en een extra kamer geboord om The Revolver uit te rusten met 6 KAMERS! Hierdoor kan je het oefenslot dus ook nog lastiger voor je maken.

The Revolver kan je uitrusten met de pinnen van de Reload Set, de Schaak pinnen, en de Master Key set.
De Beveiligingspinnen zijn vanaf het sleutelgat in de volgorde: Standaard pin (1), Beveiligingspin (2), Standaard pin (3), Beveiligingspin (4), Standaard pin (5).
Er is ook nog een 6e plek open om eventueel een extra sleutel- en sluitpin in te voegen.

The Revolver van Sparrows komt met wat extra’s:

 • Extra standaard sleutelpinnen.
 • Veel extra sluit- en beveiligingspinnen.
 • Extra Springveren.
 • Een sleutel voor een 6-pin profiel uitrusting.
 • Sparrows opslagblik om het allemaal in op te bergen.

Het pincet van Sparrows is speciaal ontworpen om de kleine pinnetjes voor in het slot makkelijk beet te pakken. Dit is een goede toevoeging om het jezelf een stuk makkelijker te maken.

Extra informatie

Categorieën

Oefensloten

Merk

Soort slot

Cilinderslot

materiaal oefenslot

Welk type beveiligingspinnen?

, , ,

15 beoordelingen voor Sparrows Revolver Oefenslot

 1. x0r

  Heel leuke trainer! Zeker een must!

 2. William van den Burg

  Hoge kwaliteit (lekker zwaar), en met mooi extra spullen. Beter dan ik verwachte!

 3. Anoniem

  Makkelijk om willekeurige combinaties van security pins in te stellen, maar jammer dat de langste pinnen gelijk al op de shear line zitten en dus niet eens aangeraakt hoeven te worden.

 4. Bart Cockheijt

  Geweldig om te oefenen op beveiligingspinning. Ligt prettig in de hand en wordt geleverd met zeer veel losse pinnen in alle soorten om hem nog uitdagender te maken. Levering zoals altijd zeer snel, top!

 5. Martijn

  Mooi en zwaar met genoeg accessoires om jezelf lang bezig te houden.

  Enige minpuntje is dat het hier en daar wat stroef kan zijn aan de binnenkant wat de feedback een beetje anders dan een normaal slot maakt.
  Dat mag de pret verder niet drukken gelukkig, en als je de revolver + een pick en tension tool in je tas gooit kun je waar je maar wenst oefenen. Aanrader!

 6. fred

  Gaat stroef en bij de minsten tensen

 7. Dennis

  Mooi oefensot en snelle levering

 8. Matthias P.

  Zeer complete set, met extra pinnetjes. Zowel spoelen en andere, maar ook sleutelpinnetjes. 4 oefensloten in een kleine (maar stevige) verpakking. Ontelbaar veel combinaties mogelijk.

 9. Rick van Hattum

 10. Wouter van Veen

  Super fijn om te leren picken. De sleutel die erbij zit voor het snowboaalleen super uitdagend. Je moet namelijk de achterste pin heel diep zetten, maar de een na achterste niet, daardoor was ik hem constant aan het overzetten. Ik heb daarom de set gerekeyed met de meegeleverde zes pin sleutel, en heb de achterste open gelaten. Hierdoor kan ik eerst focussen op het gevoel en daarna pas op de moeilijkere sleutels.

 11. L.P. G.

  Gegarandeerd urenlang priegel plezier!

 12. Nicolas

 13. Wesley

  Ik ben zeer tevreden over dit oefenslot. Voelt robuust en ligt lekker in de hand.

  De service was top, zoals aangegeven de dag erna in huis. Samen met de andere spullen kan ik goed aan de slag!

 14. Denzell

  Toen ik de Sparrows Revolver ontving voelde hij erg robuust en stevig in mijn had. Erg comfortabel vast te houden tijdens het lockpicken. Sleutel werkt naar behoren en de mogelijkheid om de pinnen opnieuw instellen is fantastisch om samen met de repin set mee te knutselen. Ik raad het wel aan om een top of the keyway tension wrench te gebruiken bij het lockpicken van de Sparrows Revolver.

 15. Daan

  Ik ben zelf nog een beginnende lockpicker maar dit leek me wel handig om mee te oefenen en beter te worden. Best een handig oefenmiddel, bevat veel verschillende pinnen en het beste ervan is dat je hem weer opnieuw kan instellen als je eenmaal bekend bent geworden met de pin combinaties.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *