Oefensloten Pakket

 52,97

(14 klantbeoordelingen)

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

Leer lockpicken met deze drie oefensloten en observeer hoe sloten in elkaar zitten door het sluitmechanisme van dichtbij te bekijken.

Drie verschillende cilindersloten maken deel uit van dit pakket

Door het doorzichtige behuizing kan je perfect zien hoe het doorzichtige cilinderslot reageert op jouw lockpicks. Hierdoor kan je zien wat er gebeurt als je de stiften in het slot naar beneden duwt, terwijl je spanning zet met de tension wrench.

Met een transparant slot kan je op de beste manier kennismaken met de basis van lockpicking. Doordat je alle bewegingen met de lockpick en het slot perfect kunt waarnemen kan je met echte sloten goed visualiseren wat je aan het doen bent.

Inhoud Lockpick Oefensloten pakket:

Het enkelzijdige cilinderslot is iets lastiger dan de andere twee. Hiermee kan je trapsgewijs je lockpicking vaardigheden trainen en uitgroeien tot een lockpick professional.

Je kunt diverse lockpick technieken uittesten die werken op echte cilindersloten. Een lockpick set biedt je de kans om het slot binnen enkele secondes open te maken.

Extra informatie

Merk

Categorieën

Oefensloten

Soort slot

Cilinderslot

materiaal oefenslot

14 beoordelingen voor Oefensloten Pakket

 1. Per-Tore

 2. Mark V.

 3. Sibren

  Goede kwaliteit. Sloten hadden iets moeilijker gemogen want ik had ze allemaal zonder eerdere oefening allemaal binnen 5 minuten open.

 4. Gijs

 5. Hugo

 6. P van Zoonen

 7. Michael

  Goed voor beginners

 8. Michiel

  Mooi pakket om het te leren en ook om te zien wat er gebeurt (en wat je fout doet)

 9. Bart

 10. PeterB

  Top

 11. Alex

  Ik had dit pakket gekocht voor een project op school, zodat ik kon laten zien hoe cilindersloten in elkaar zitten. Ik volg namelijk een opleiding beveiliging en wilde mensen wel eens laten zien hoe voordeursloten werken en wat lockpicking is. Tegelijkertijd leek mij ook leuk om mijn “goede” vriend Jorge een keer lesje te leren, dus was het tijd om een kleine jokey in te leiden. Jorge is mijn huisgenoot uit Spanje en hij heeft een tijd geleden mijn fiets ongevraagd meegenomen naar iemand in de stad. Terwijl hij daar was werd mijn fiets gestolen, omdat deze Spaanse casanova dacht dat hij het wel even onafgesloten daar kon laten staan. Goed, kan gebeuren, maar help dan op zn minst met een nieuwe fiets te zoeken en je raadt het al, dat gebeurde dus niet. Het geld van deze Spaanse zigeuner was bijna allemaal opgemaakt aan tequila’s en voetbalshirtjes van zijn nieuwe Nederlandse voetbalheld Frenkie de Jong die komend jaar bij zijn club F.C. Barcelona mag spelen.
  Nu zit Jorge dit semester bij mij in dezelfde module en volgen wij enkele vakken samen. Dat is erg gunstig als huisgenoten, want dan kan je veel projecten samen maken. Ik gebruikte de cilindersloten uit dit pakket en Jorge het doorzichtige hangslot.
  Het is best ver reizen naar onze school, maar daarvoor kan ik gelukkig gebruik maken van het OV. Jorge niet, want daar heeft hij geen geld meer voor. Hij had vlak voor ons project namelijk net een nieuwe fiets gekocht voor zichzelf. Met een simpel hangslotje en een afgedankte ketting sluit hij zijn fiets nu af. Terwijl Jorge zijn presentatie inleidde over hoe het hangslot met shims eenvoudig geopend kon worden voerde ik het in praktijk uit op het hangslot van zijn fiets. Lang verhaal kort, ik heb Jorge’s fiets meegenomen en bij een crack junkie omgeruild voor een andere fiets. Die heb ik thuis neergezet en voor mezelf geclaimd. Jorge zat nog zes kilometer van huis zijn presentatie te geven voor een kleine zaal met mensen. Als hij dadelijk klaar is met zijn spreekbeurt over diefstal mag hij zelf ervaren hoe het is om zonder hulp vervoer naar huis te regelen. Jorge, als je dit leest (wat je toch niet lukt), bedankt voor de nieuwe fiets en veel plezier van de blaren onder je voeten.

 12. Nowacki

  Leuk om mee te trainen!! Hangslot is inderdaad het makkelijkst maar wel het gaafst!! ALS je denkt dat je uitgekeken bent op de sloten kan je ze altijd nog met je ogen dicht proberen te openen dat maakt het veel lastiger!!!

 13. Catrina Hoogeveen

  Top pakket en goede beschrijving. Cilindersloten zijn beduidend lastiger dan het hangslot.

 14. Anoniem

  Snelle levering + degelijk product

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *