Open gefreesd Dimple slot

 24,95

(1 klantbeoordeling)

Op voorraad

Vanaf morgen bezorg

Leer lockpicken met Cutaway Dimple locks, de fraaie cilindersloten met een sleutelgat die een kwartslag gedraaid zijn. Dimple locks hebben in Nederland nog geen naam ontwikkeld (zover bij ons bekend), maar zijn daarentegen wel erg populair geworden.

Deze sloten werken vrijwel gelijk aan andere cilindersloten, zoals deze. Het grote verschil is dat de stiften in dit slot alleen zijwaarts gelockpickt kunnen worden. Een Dimple lock vraagt dus om speciale lockpicks en vaardigheden.

Met dimple picks kan je deze sloten openmaken. Dimple picks zijn bijzondere lockpicks die gebruik maken van zogenaamde Flag tips, een puntstuk dat lijkt op een vlaggetje. Je kunt ze vinden in ons assortiment met lockpick sets.

Dit slot heeft net als andere sloten een metalen behuizing en is dus erg duurzaam. Er is een deel van de behuizing weg gefreesd, zodat je de pinnen van het slot goed kunt zien werken. Het deel dat is weg gefreesd is net voldoende, zodat de pinnen niet uit het slot vallen dus geen zorgen, ze blijven in het slot zitten.

Extra informatie

Categorieën

Oefensloten

Merk

Soort slot

Dimple slot

Welk type beveiligingspinnen?

materiaal oefenslot

1 beoordeling voor Open gefreesd Dimple slot

  1. Lennert

    Enigzins beschadigd/gebruikt uiterlijk maar prima als oefenslot om kennis te maken met dimple sloten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *