Brockhage Lockpick Oefenslot met Spool pins

 54,50

(3 klantbeoordelingen)

Uitverkocht

Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

Voor actuele data kun je contact op nemen via de klantenservice.

Herinner mij wanneer dit product weer op voorraad is

Extra beveiliging betekent extra uitdagend. Dit is het CPL-5 Plus oefenslot van Brockhage, met andere woorden, het Doorzichtige Oefenslot met vijf beveiligingspinnen. Dit oefenslot is uitgerust met vijf spool pinnen, zoals te zien in de productafbeelding.

Spool pinnen zijn beveiligingspinnen die gemaakt zijn om het lockpicken lastiger te maken. Als je deze wilt lockpicken, dan moet je oefenen.

Je zult met een oefenslot in aanraking moeten komen met spool pinnen. Deze speciale anti-lockpick beveiliging is een stapje lastiger dan de standaard pinnen van de Brockhage CPL-5.

De CPL-5 Plus geeft je de mogelijk om beter te worden en dat is geweldig. Het is fantastisch om een goede leraar te hebben, iemand die je laat zien hoe je moet lockpicken. Dit slot is jouw leraar, het laat je zien hoe jij spool pinnen moet lockpicken.

Uit ervaring kunnen we zeggen dat je met oefensloten een betere lockpicker wordt. Niet alleen leer je lockpicking sneller, maar je leert het ook beter.

 

Extra informatie

Categorieën

Oefensloten

Merk

1 kategorie

Lockpick Training

12 marke

Brockhage

44 reddit rang

Rang 1 (Weiß)

Soort slot

Cilinderslot

4 schloss typ

Zylinderschloss

Welk type beveiligingspinnen?

42 sicherheitsstiften

Spulen

materiaal oefenslot

41 material schloss

Acryl

3 beoordelingen voor Brockhage Lockpick Oefenslot met Spool pins

  1. B Meijer

    Brockhage is altijd goed! Dit is een zeer degelijk slot van hoge kwaliteit en zeer geslaagd als transparant slot om mee te oefenen hoe je moet lockpicken.

  2. A_Jan

    Geweldig dit als je opzoek bent naar iets om mee te oefenen. Voor de duidelijkheid, ik heb geen reden om te leren lock picken, behalve dat ik er enorm door gefascineerd van werd toen ik een jaar of tien was, en die fascinatie is nooit verdwenen. Met deze vaardigheid heb ik mezelf een aantal keer goed uit de penarie geholpen als ik mij weer eens een keer had opgesloten buitenshuis, hotelkamer, of mijn dossierkast op kantoor (die ik elke nacht op slot doe, zodat het er ook maar iets veiliger van wordt, hoewel ik dat bureau tientallen keren heb gelockpicked), In de meeste gevallen gebruikte ik gewoon een kleine schroevendraaier als tension wrench en een paperclip als mijn pick. Hoe dan ook, ik heb nog niet veel geluk gehad met de beveiligingsspinnen, maar ik kom er wel.

  3. -mike-

    Ik oefen met deze spullen en moet zeggen, ik ben er niet erg goed in. Maar het helpt zeker om een goed visueel beeld te krijgen en om te ‘voelen’ waar je moet zitten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *