Gratis verzending lockpickwebwinkel
Gratis verzending vanaf 50,-
Gratis cadeau vanaf 45,-
30 dagen bedenktijd
Klanten beoordeling van 5 sterren

Vijf tips die je helpen bij verloren sleutels

Sleutels kwijt geraakt

Sleutels kwijt

Vijf tips die je helpen

Sleutels kwijt

5 tips die je helpen

Je was er zeker van dat jouw sleutels op het aanrecht lagen, maar nu kan je ze nergens meer vinden.

Waar kunnen ze liggen?

Je raakt iedere dag wel iets kwijt, maar het is soms een hele speurtocht om het weer terug te vinden.

Hier zijn vijf tips die je helpen om jouw sleutels te vervangen.

Laat je sleutels lekker liggen waar ze liggen, want je vindt ze vast wel weer. Lockpick experts leggen je uit hoe je jouw sleutels gemakkelijk kunt vervangen.

Autosleutel kwijt

Ik weet niet wat erger is, het feit dat ik mijn autosleutel zo vaak kwijt raak of dat mijn baas mij niet meer binnenlaat als ik weer eens te laat kom. Het zorgt in ieder geval voor en flinke dosis hoofdpijn als ik weer eens naar mijn zakken voel en mijn sleutels hier niet in te vinden zijn.

Natuurlijk moet je altijd een reserve sleutel in je sleutelkastje hebben hangen, maar daar is het vaak te laat voor.

Als je autosleutel kwijt is, dan kan je een creatieve oplossing vinden in een relay attack.

Dit is een apparaat waarmee auto’s die voorzien zijn van een keyless entry systeem geopend kunnen worden. Deze comfort optie die vaak te vinden is in moderne voertuigen kan helaas misbruikt worden.

Niet alleen kan een relay attack je voertuig zonder sleutel openen, maar het kan je voertuig zelfs starten. Het apparaat verlengt namelijk het signaal van de sleutel die achter de gesloten deur ligt.

Hiermee kan de auto ontgrendeld en geopend worden.

Een andere optie is om een noodlijn van de slotenmaker of dealer te bellen. Zij zijn voorbereid op mensen die hun sleutels kwijtraken en zijn daarom hoogstwaarschijnlijk instaat om een nieuwe sleutel voor je te maken.

Fietssleutel kwijt

Na een avondje stappen is het mij vaak zat overkomen. Ik weet vaak niet meer wat ik precies doe, maar als ik wakker word en wil vertrekken, dan zijn mijn fietssleutels nergens te vinden. Super vervelend maar gelukkig zijn er genoeg manieren om je fietsslot weer open te krijgen zonder sleutel.

De meest voor de hand liggende methode is uiteraard om het slot open te breken. Met een slijptol of betonschaar maak je alles kapot en kan je dus ook je fietsslot openbrekenJe fietsslot openbreken zorgt er daarentegen voor dat je het slot beschadigd en dus nooit meer opnieuw kunt gebruiken. Dit is echter niet de meest creatieve manier om je slot te openen, het maakt veel lawaai en het kost je een nieuw slot.

Een fietsslot zonder sleutels kan daarentegen ook opengemaakt worden zonder het slot te beschadigen. Alles wat een sleutelgat heeft kan namelijk geopend worden met lockpicks.

Met een lockpick setlockpick gun of bypass methode kan je veel sloten openen zonder sleutel.

Het is vaak niet de meest eenvoudige manier, omdat het wel wat oefening nodig heeft. Je zal je daarentegen verbazen over hoe “veilig” je sloten zijn als je goed bent in lockpicking.

Ball picks zijn goede lockpicks voor het openen van fietssloten. Een goed alternatief kan je ook vinden in de wafer picks uit ons assortiment.

Trucje om je cijferslot open te krijgen

Er is een simpel trucje om cijfersloten open te maken, als je hier de combinatie van vergeten bent. 

Doordat cijfersloten vaak van erg slechte kwaliteit zijn kan je niet echt op hun veiligheid vertrouwen. Om je te laten zien wat ik bedoel is het misschien handig om zelf eens een cijferslot te pakken en deze instructies te volgen.

De makkelijkste manier om eenvoudige cijfersloten (of hangsloten) te openen is met de hulp van een shim. Dit is een dun metalen plaatje die je tussen de beugel van het cijferslot en het sluitmechanisme kunt plaatsen. Duw de shim tegen aan de binnenkant van de beugel naar beneden. Met een beetje wiegelen en stoten kan je het sluitmechanisme aan de kant duwen en de beugel naar boven, uit het slot trekken. Zo heb je een cijferslot binnen enkele tellen open.

Een lastigere manier is om de juiste cijfercombinatie te raden. Als je simpelweg alle mogelijke combinaties afgaat, dan ben je wel een aantal dagen bezig met het vinden van de juiste combinatie. Je kunt daarentegen ook de schakel naar buiten trekken en met deze spanning op het slot het aantal combinaties flink beperken.

Als je de beugel/schakel constant onder spanning houdt, door deze naar buiten te trekken kan je zo de juiste combinatie vinden. Trek de beugel uit het slot, alsof je deze open wilt maken. Ga vervolgens ieder wieltje af en zoek het wieltje dat de meeste weerstand biedt. Draai dit wieltje voorzichtig rond, totdat je een klik hoort. Als het goed is voel je ook een klein beetje beweging in de beugel als je deze hoort klikken. Zodra je deze klik hoort is het eerste wieltje goed geplaatst en heb je het eerste cijfer geraden.

Voer vervolgens dezelfde techniek uit op de overige cijferwieltjes en ontdek wat de combinatie is van jouw cijferslot. Het cijferslot zal op deze manier binnen enkele minuten al open zijn.

Een laatste methode om de cijfercombinatie van jouw cijferslot te achterhalen is met de Ultra Decoder. Kijk hiervoor eens het volgende filmpje:

Huissleutels kwijt geraakt

Dit is misschien wel de grootste panieksituatie waar je jezelf in kunt vinden. Mij overkwam het laatst toen er aan de deur gebeld werd door DHL. Ik deed open en hielp de bezorger om het pakket uit te laden vanuit de bestelbus. Terwijl ik naar buiten liep viel de deur achter mij dicht.

Vervolgens zit je met een dichtgevallen deur. Natuurlijk was dit lachen, gieren, brullen voor de bezorger, maar ik had mijn sleutels niet bij me en kon het huis niet meer in. Gelukkig is ook hier een goedkope oplossing voor.

Ieder huisslot is vaak met twee verschillende schoten beveiligd, namelijk het dagschoot en het nachtschoot. Het nachtschoot kan je openen met lockpicking, maar dit ga ik nu niet behandelen, hier kan je daar eventueel meer over lezen. De deur is in dit geval namelijk enkel met het dagschoot vergrendeld en die is heel eenvoudig te ontgrendelen. Met behulp van de flipper methode kan je een dichtgevallen deur eenvoudig openmaken.

Maak of koop een flipperkaart. Leun tegen de deur aan om het gat tussen de deur en de deurpost iets groter te maken. Duw de hoek van de flipperkaart tussen de deur en de post. Duw vervolgens het hele kaartje ertussen. Leg de kaart loodrecht tegen de deur. Buig je kaart nu tot een hoek van ongeveer 90 graden richting het deurbeslag. De kaart zal een Z-vorm krijgen en verder tussen de deur en deurpost glijden.

Binnen enkele secondes zal je de dichtgevallen deur weer openmaken. Zo hoef je geen dure slotenmaker te bellen of je buren uit werk te bellen om de sleutels te brengen. De flipperkaart kan je misschien ook vervangen met een goedkoop pasje uit je portemonnee.

Sleutel tot succes kwijt

Soms lijkt succes ver te liggen voor je en lijkt er niks meer te zijn wat je kan helpen. De beste lockpicking tools zullen je niet helpen om deze deur voor je te openen. Als het allemaal even tegenzit en niks meer lijkt te helpen zal je opzoek moeten gaan in jezelf. Je kunt alles bereiken wat je maar wilt, zolang je er maar 100% voor gaat.

Als het probleem met hang of sluitwerk te maken heeft kan je altijd een slotenmaker bellen. Zij zullen zo snel mogelijk bij je komen, maar ze kunnen je een onzeker gevoel geven.

Vergeet niet dat je altijd een melding kunt maken van verloren spullen!

We staan altijd klaar om je te helpen. Wij zijn helaas niet de beste therapeuten, maar wij adviseren je graag met lockpicking. Raak jij ook vaak je sleutels kwijt of wil je graag dat ik jouw onderwerp eens behandel in ons blog? Laat dan een reactie achter of neem eens contact met ons op!

Lockpickwebwinkel volgen?
   

5 sterren beoordeling

Algemende voorwaardePrivacySitemap
© 2013-2020 LockpickWebwinkel.nl