Gratis verzending lockpickwebwinkel
Gratis verzending vanaf 50,-
Gratis cadeau vanaf 45,-
30 dagen bedenktijd
Klanten beoordeling van 5 sterren

Sparrows Lockpicks

Bestel een lockpick set van Sparrows bij Lockpickwebwinkel.nl

Sparrows Lock Picks is een producent van lockpick sets van kwaliteit voor specialisten. Deze Canadese lockpick producent staat er om bekend dat ze samenwerken met professionals uit de lockpick industrie, zodat ze allen de beste lockpick tools maken voor slotenmakers, militairen en de locksport gemeenschap. Sparrows is altijd bezig met nieuwe ontwerpen, dus blij alert voor nieuwe items. Koop de lockpick tools van Sparrows online bij Lockpickwebwinkel, voor vragen kan je contact met ons opnemen via onze contact pagina.

Wizwazzle
Wizwazzle is bekend door zijn YouTube kanaal en zijn mooie en goede handgemaakte lockpicks. Wizwazzle werkt vrijwel alleen met zijn eigen ontwerpen als hij sloten lockpickt. Sparrows heeft een volledige samenwerking met de lockpick expert Wizwazzle. De ontwerpen en ideëen van zijn lockpick sets staan bekend om de fraaie kwaliteit en de hoge efficientie, er zit geen enkele lockpick in die onbruikbaar is. Sparrows heeft een aantal lockpick sets die zijn ontworpen door Wizwazzle.

Lock Noob
Waarschijnlijk weet je al dat hij een voorbeeldige student is, een klassenpresident en een ambitieuze tennisspeler met haar uit een Hollywoodfilm. Wist je daarentegen ook dat Locknoob een ontwerper is die lockpick sets en (slot)pinnen produceert als juwelen. Locknoob maakt deze lockpick tools met de hand en met niks anders dan een dremel. Als je de meest recente avonturen over de lockpicking sport van Lock Noob wilt zien, dan moet je eens kijken naar zijn YouTube kanaal. Lock Noob is een van de weinige mensen waarvan we ons afvragen hoe hij nog steeds al zijn vingers heeft weten te behouden. De ontwerpen van Lock Noob worden gedeeld met Sparrows en zijn online verkrijgbaar bij Lockpickwebwinkel.

Lockpickwebwinkel volgen?
   

5 sterren beoordeling

Algemende voorwaardePrivacySitemap
© 2013-2020 LockpickWebwinkel.nl