Gratis verzending lockpickwebwinkel
Gratis verzending vanaf 50,-
Gratis cadeau vanaf 45,-
30 dagen bedenktijd
Klanten beoordeling van 5 sterren

Lockpicking Blogs

Lockpicks kopen tips

Op deze pagina proberen we de meeste gestelde vragen aanbod te laten komen. Bekijk onze blogs over lockpicking hieronder. Heb jij nog een brandende vraag die wij kunnen behandelen? Neem dan eens contact met ons op, dan gaan we z.s.m. aan de slag!

Waarom zou je lockpicking willen leren?

Je werkt samen met een Secret Intelligence Service en gaat door het leven met de naam 00-Agent. Met behulp van een nieuwe nanotechnologie verplaats je jezelf met de kleinste drones richting vijandelijk gebied. Net wanneer je het vijandelijke front in vizier hebt zie je een bolhoed als frisbee op je afkomen vliegen.
Als een mes dat door een pakje boter glijdt vernietigt de hoed je nano-drones waardoor je een lange val naar beneden maakt. Je wordt meegenomen door de vijand en belandt in een kamer waarin je wordt opgesloten. Je gadgets zijn je allemaal afhandig gemaakt, maar diep in je rechter zak vind je nog een haarspeld van je vriendin… 

Als je op dit moment wist hoe je lockpicks kon gebruiken, dan zou lockpicking je leven kunnen redden

Lockpicking is daarentegen ook door minder levensbedreigende situaties een geweldige sport geworden. Dit zijn een aantal redenen waarom mensen van lockpicks houden:

Het is cool

Lockpicking geeft je niet alleen het gevoel dat je onderdeel uitmaakt van een geheime dienst. Je leert veel over sloten en kunt daardoor veel vrienden verbazen met jouw kennis een vaardigheid.

Het is goedkoop

in tegenstelling tot andere hobby's hoef je niet veel geld uit te geven aan lockpicking. Je hoeft geen dure abonnementen af te sluiten om aan de slag te gaan en bespaart daardoor honderden euro's.

Het is leerzaam

Je leert meer over de beveiliging die wereldwijd wordt toegepast. Ervaar waar de zwakheden van sloten liggen en ondervind wat een slotmechanisme nog sterker maakt.

Er zijn nog genoeg redenen waarom mensen van lockpicking houden en dat willen we graag zou houden. Hierom hebben we drie principes opgesteld om lockpicking leuk te houden:

Lockpick nooit een slot als hier geen toestemming voor is verleend

Het eerste principe moet erg begrijpelijk zijn. Het is namelijk volledig illegaal om zonder toestemming iemand slot te lockpicken!

Lockpick nooit een slot dat in gebruik is

Bij het lockpicken bestaat er altijd een kans dat je het slot beschadigd. Een slot beschadigen kan hoge kosten opleveren.

Houd je aan al deze principes en houd lockpicking LEGAAL

Onze top merken
Het assortiment van Lockpick webwinkel is het assortiment van de lockpicker. Samen met jou willen we zorgen voor het ultieme aanbod voor de locksport. Bekijk het hier

Hoe moet je een hangslot lockpicken?
Lees hier meer over handigheidjes voor het openen van hangsloten en cijfersloten. Wij verkopen verschillende lockpick tools om deze sloten eenvoudig te openen. 

Cilinderslot openen met lockpicks
Vind hier een gedetailleerd uitleg van onze lockpick tools voor cilindersloten. Wij helpen je door ons assortiment heen, zodat je zeker bent van de juiste aankoop.

Radiaalslot openen met lockpick tools
Radiaalsloten  werken volgens hetzelfde principe als andere stiftcilindersloten. Op deze pagina leggen we uit hoe je ze kunt lockpicken.

Sleutels kwijt?
Ontdek 5 tips die helpen als je jouw sleutels kwijt bent. Zodat je zo snel mogelijk weer toegang tot je auto, fiets of huis krijgt.

LockpickingUniversiteit.nl
Heb jij je eerste slot al open gekregen? Bekijk de tips van de Lockpicking Universiteit en kom erachter hoe je zelf sloten opent met lockpicks!

Lockpick techniek – Single Pin Picking (SPP)
De single pin picking techniek is een van de belangrijkste technieken die je kunt gebruiken om een slot succesvol te kunnen lockpicken. Het is erg lastig te bemeesteren maar oefening baart kunst!

Lockpick techniek – Raking
Ontdek de verschillende manieren om de raking techniek uit te voeren. Het is hierbij de bedoeling om meerdere stiften te gelijk naar de correcte positie te brengen. Deze techniek kan soms verdraaid eenvoudig lijken om uit te voeren!

Spy Gadgets van Russische elite
Na de arrestatie van de Russische spion Maria Butina hebben wij veel informatie weten te lekken over de 5 spy gadgets die de Russische spion heeft gebruikt. 

Geocaching met lockpicks
Opzoek naar een leuke buiten activiteit om gebruik te maken van je lockpick kunsten? Dan opent geocaching de deuren naar die avontuur.

Elektrische lockpick gun van KLOM Ik heb een korte uitleg geschreven over de KLOM lockpick gun. Lees tips voor de elektrische lockpick gun en behaal razendsnel succes met deze EPG! Lees hier de tips & tricks!

Auto Picks van Lishi
Autosloten kan je vrij eenvoudig lockpicken, maar ook decoderen met deze Picks van Lishi. Lees deze pagina over alle Lishi picks van Lockpickwebwinkel.nl!

Gratis cadeau bij jouw bestellingGratis cadeau voor lockpickers
Een kort bericht over hoe en waarom we je belonen voor een aankoop bij ons. Hiermee hopen we samen ook een kleine bijdrage te leveren aan de reductie van de CO2 uitstoot. Lees verder op deze pagina.

Lockpickwebwinkel volgen?
   

5 sterren beoordeling

Algemende voorwaardePrivacySitemap
© 2013-2020 LockpickWebwinkel.nl